algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Centres educatius demanen la dimissió de Le Senne i defensen la Memòria Democràtica

Diversos instituts d'arreu de Mallorca han manifestat la seva indignació i protesta contra la recent acció del president del Parlament de les Illes Balears, el Le Senne. Consideren que l'actuació del president és impròpia del seu càrrec institucional i exigeixen la seva dimissió immediata, sense acceptar cap excusa.

El professorat dels centres educatius s'han fotografiat amb imatges d'Aurora Picornell i altres dones de les Roges del Molinar. A més, els docents també han expressat el seu suport a la Llei de la Memòria Històrica, destacant la importància de recuperar els cossos de les víctimes del feixisme-franquisme i restituir la seva dignitat. Afirmen que no es pot permetre cap acció de la ultradreta ni dels seus còmplices del Govern.

Aquesta protesta se suma a altres veus que demanen responsabilitat i coherència als representants institucionals en la gestió de la memòria històrica i la defensa dels valors democràtics.

A la campanya s'han unit centres com l'IES Madina Mayurqa, l'IES Capdepera o l'IES Emili Darder, IES Mossèn Alcover, entre altres.

L'Assemblea docent també s'uneix a la reivindicació i protesta i convida a adherir-se al seu manifest de la Plataforma per la Memòria Democràtica.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.