algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
21°

L'Assemblea de Docents de l'IES Ramon Llull rep el conseller Vera amb una llista de demandes i recomanacions

Passades les 15 hores, una vintena de docents membres de l'Assemblea del centre IES Ramon Llull (Palma) han rebut el conseller d'Educació, Antoni Vera, al qual li han llegit i fet entrega d'un manifest, a més d'una enquesta d'usos lingüístics del centre.

A la carta oberta que li han llegit i entregat han mostrat el seu rebuig cap a les mesures de segregació lingüística, alhora que «satisfacció» per la negativa que ha rebut el pla pilot pel conjunt de centres públics de les Illes Balears.

Entre les reclamacions fetes: millora en infraestructures, mesures per a reforçar el català als centres, baixada de ràtios, i mesures contra la segregació d'alumnes per origen i condició social, entre d'altres.

Qüestionat sobre la polèmica dels 20 milions d'euros destinats per al primer trimestre del curs al pla pilot de 'lliure elecció de llengua', Vera ha assegurat que els recursos es destinaran a millorar els centres i la dotació de professionals, a causa de la negativa de la gran majoria de centres a acollir-s'hi.

´

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aina, fa 9 dies
L'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears va ésser aprovat pel Congrés dels Diputats el dia 16 de gener de 1983. El Congrés dels Diputats és democràtic perquè allà hi ha els representants de tots els partits polítics que sortiren elegits a les eleccions democràtiques. Així és com funciona la democràcia. Tant al Congrés dels Diputats com al Parlament Balear hi ha les persones que democràticament ha estat triades pel poble. Per tant, totes les lleis que s'aprovin, tant al Parlament Balear com al Congrés dels Diputats, són lleis democràtiques.
Valoració:20menosmas
Per Mikel, fa 9 dies
¿En qué fecha se presentó el Estatuto a referéndum del pueblo balear?
¿No se presentó NUNCA en 40 años?
Entonces el estatuto fé IMPUESTO por la oligarquía balear.
¿Que es legal? Sí. PERO ANTIDEMOCRÁTICO
Valoració:-28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente