algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Convoquen una manifestació amb el lema 'Mallorca no es ven'

229987

El col·lectiu Banc del Temps de Sencelles ha convocat una manifestació contra la massificació turística sota el lema 'Mallorca no és ven'.

La mobilització s'ha convocat pel pròxim 25 de maig a les 19.00 hores amb la intenció que transiti entre el Parc de ses Estacions i la plaça d'Espanya.

Banc del Temps de Sencelles és un col·lectiu que en les darreres setmanes ha protagonitzat accions per fer visibles els impactes de la indústria turística especialment en el mercat de l'habitatge.

La mobilització insta la ciutadania a dir «basta a la massificació turística, a la destrucció del territori, a la desprotecció de les persones que viuen a les Balears».

Demanen igualment responsabilitats a les institucions perquè Mallorca «no acabi convertida en un resort de luxe».

La convocatòria de la marxa coincideix amb els anuncis per part del Govern de mesures restrictives en matèria turística per a això s'ha avançat la creació d'una taula de diàleg amb agents implicats i amb l'anunci, igualment, del Consell de Mallorca de reduir el sostre de places turístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa 7 dies
Tot esta molt be pero ja es massa tard. No hi veig solucio. Les autoritats no saben que han de fer ni ho han sabut mai. Massa turistes, massa ciclistes, massa cotxes. Jo tambe hi afegiria potenciar molt el transport public. No crec que reduir les places com vol fer el govern serveixi de molt. En sortiran d'altres
Valoració:2menosmas
Per Pau, fa 9 dies
Cada dia que passi encara serà més tard, la convoqui qui la convoqui. ENDVANT!!!
Valoració:11menosmas
Per Lluís Lorenzo García, fa 9 dies
Com a llonguet diré que aquesta bona gent són turistes venguts de Sencelles… Espero que siguin benvinguts i hi facin unes canyes, pa amb oli i rebentats després de la manifa i que no passin pena si massifiquen Ciutat. Sort.
Valoració:-5menosmas
Per Zu verkaufen, fa 10 dies
La convocatòria està molt bé però fa tard. S,hauria d,haver fet fa més de 10 anys. Recordem que els partits del pacte de retrocés, perdó, de progrés, no van fer una merd... per aturar la massificació turística , la construcció salvatge, la massiva entrada de nouvinguts que no s,integraran mai a casa nostra i controlar els desorbitats preus de lloguer. En el cas del meu poble ja s,ha venut, del tot.


Valoració:6menosmas
Per Felanitxer, fa 10 dies
Hauria estat millor fer sa convocatòria juntament amb altres entitats més conegudes i exteses en el territori, com el GOB.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente