nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 18°
23°

La UIB organitza la jornada 'L'Orient Pròxim: convivència, conflictes i seguretat'

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza la jornada 'L'Orient Pròxim: convivència, conflictes i seguretat', que tendrà lloc divendres, 3 de maig, a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull del campus universitari.

En el marc de la jornada s’impartiran tres conferències. La primera, a les 10 hores, versarà sobre geoestratègia i seguretat a l’Orient Pròxim i la impartirà el coronel José Ignacio Castro, analista de l’Institut Espanyol d’Estudis Estratègics.

La segona, a les 11.30 hores, se centrarà en les implicacions del conflicte entre Israel i Hamàs, i la impartirà el senyor Jorge Dezcallar, diplomàtic i exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència.

La tercera, a les 16 hores, estarà dedicada a les arrels històriques del conflicte entre Israel i Palestina i la impartirà el doctor Antoni Segura, catedràtic de la Universitat de Barcelona i president del CIDOB.

A les 17.30 hores tendrà lloc una taula rodona sobre el present i el futur del conflicte amb la participació del coronel José Ignacio Castro; el doctor Antoni Segura; la doctora Valentina Milano, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UIB, i la doctora Margalida Capellà, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals i directora del Laboratori Interdisciplinari de Drets i Llibertats de les Illes Balears. La moderarà el doctor Pere Salas, coordinador de la jornada i professor d’Història Contemporània de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Molt preocupant, fa devers d'un mes
En hi ha que ho mesclen tot. I que no volen escoltar a especialistes en Història i en política exterior, perque sembla que les idees pròpies dels conferenciants "son de dretes i espanyolistes".Com si aquest aspecte tingués res a veure, amb el tema que s'exposa.
La realitat, és que, dissortadament, molts se que posen del costat dels terroristes islàmics que volen destruir una nació i als seus habitants, per fer- se- la seva, no ho fan per desinformació.
Valoració:0menosmas
Per Amb més raó encara, fa devers d'un mes
Fora pro-jihadistes de la nostra universitat.
Valoració:2menosmas
Per propalestí, fa devers d'un mes
Aquestes jornades estan coorganitzades juntament amb l'Ejército de Tierra i la Comandancia General de Baleares. L'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics és un think tank del Ministeri de Defensa, orquestrat fa 50 anys per difondre i fer passar com a ''anàlisi'' l'actuació militar de l'Exèrcit.

FORA MILITARS DE LA UNIVERSITAT!
Valoració:-1menosmas
Per Molt bé, fa devers d'un mes
Fa bé la UIB, en informar sobre la realitat. Perque que ningú se deixi radicalitzar, en unes idees polítiques que no tenen res a veure amb noltros i que tampoc, no ens duen res bo.
Ara, només falta que
hi hagi gent
interessada en
conèixer la veritat.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente