cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Govern nega un acord amb VOX perquè el català no sigui requisit a l'Administració

El Govern ha negat aquest dimarts que s'estigui ultimant un acord entre el PP i VOX per a eliminar el requisit de coneixement del català a tota la Funció Pública.

Fonts de l'Executiu autonòmic han rebutjat alhora que s'estigui elaborant una llista dels llocs de treball de l'Administració on el català deixaria de ser indispensable.

Les mateixes fonts han insistit a negar a Europa Press que la Conselleria de Presidència estigui ultimant amb l'extrema dreta la presentació d'aquest acord, del qual només restaria tancar alguns detalls, entre ells, la llista de llocs de treball que podrien quedar exempts del requisit, segons publica el diari Ultima Hora. Per part seva, fonts del PP també han negat que s'estigui ultimant aquest acord.

Cal recordar que l'acord d'investidura subscrit per PP i VOX només parla explícitament de l'eliminació del requisit lingüístic a la Sanitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 4 mesos
@Guillem

No te cortes las venas.
MES estabilizó a centenares de funcionarios de la CAIB la legislatura anterior pasándose por el forro del escroto el requisito del catalán y no te quejaste tanto, prenda.
No el PP.
No VOX.
No Franco.
No Idi Amín Dadá.
No el Cid Campeador:
M-E-S
Relájate.
Valoració:-11menosmas
Per Guillem, fa 4 mesos
El PP clarament vol eliminar el català de tots els llocs de feina de l'Administració Pública a on està més normalitzat el seu ús, però es tracta de fer-ho poc a poc, progressivament, que no es noti gaire. Però en llocs de feina om la Policia Local de Palma, a on es reserven llocs de feina per els militars que ja no tenen edat per anar a la guerra, el coneixement de la llengua catalana directament ha deixat de ser un requisit per passar a ser una nosa.
Valoració:16menosmas
Per Destroyer, fa 4 mesos
El catalán debería ser una optativa en secundaria y poco más. Es vergonzoso que se planteen siquiera considéralo un mérito. Lo de requisito es un chiste. 😃
Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente