muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
20°

La UGT Ensenyament sol·licitarà a la Conselleria d’Educació la incorporació d’un sisè sexenni

Actualment els treballadors de l’ensenyament perceben un Complement de Formació Permanent que s’actualitza cada 6 anys (sexennis). Aquesta actualització és produeix un màxim de 5 vegades si els docents arriben als 30 anys de servei.

El sindicat UGT Ensenyament reclama que aquest complement s’ajusti tant als períodes de cotització exigits per a la jubilació com als anys de servei efectiu. En el cas més favorable un docent es pot jubilar si té 60 anys i 35 anys de servei (Classes Passives) o entre els 65 i els 67 anys (Seguretat Social).

Es donen casos de treballadors que superen els 35 anys de servei abans d’arribar a l’edat ordinària de jubilació i que per tant tendrien l’opció de percebre un nou sexenni.

Per aquest motiu el sindicat registrarà una petició a la Conselleria d’Educació i Universitats reclamant el reconeixement d’un sisè sexenni. Petició que també traslladarà a la propera mesa sectorial d’educació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lídia Gaya Quijada, fa 2 mesos
Bon dia,
em sembla molt bé demanar un darrer sexenni perquè molts docents acumulen més de 30 anys .Sempre he pensat que no entenia perquè no hi havia un darrer sexenni i que era injust no cobrar_ lo.Ara estic jubilada i també penso que els" jubilats" l,hauríem de cobrar amb efectes retroactius.
Gràcies
Valoració:5menosmas
Per Tallanassos, fa 2 mesos
Si el de la foto torna a ser conseller podem aplegar.
Valoració:-2menosmas
Per Toni, fa 2 mesos
I aquest exconseller què pinta a la fotografia de la notícia?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente