cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Concentració d'urgència per denunciar la matança d'un centenar de civils a Gaza

Unes quaranta persones s'ha concentrat aquest divendres davant de la Delegació del Govern espanyol a les Illes Balears, a Palma, per a protestar per l'assassinat de més d'un centenar de civils a Gaza quan s'acostaven a recollir menjar i, també, per la negativa de l'Estat espanyol de trencar relacions amb Israel.

Cal assenyalar que aquesta concentració d'emergència ha estat convocada per Mallorca per Palestina aquest mateix divendres una hora abans de la cita.

«Davant la darrera massacre a Gaza, una més del context del genocidi que Israel està cometent des de fa gairebé cinc mesos, ens veim obligats a convocar una altra concentració d'emergència», ha escrit l'organització en les seves xarxes socials.

Els assistents a la concentració han acudit amb banderes i cartells en els quals s'hi podia llegir 'Aturem el genocidi a Palestina' o 'Estat espanyol i Unió Europea, les vostres armes massacren als nins palestins'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 5 mesos
Gràcies a tota la gent que no calla davant del genocidi d’Israel contra el poble palestí. Es tracta de una guerra iniciada fa més de 80 anys amb els atemptats terroristes dels sionistes a Palestina. Cap poble te dret a expulsar un altre poble de les seves cases i les seves terres com varen fer els sionistes a l’any 1947 amb el suport des EE.UU. França i Gran Bretanya. Els sionistes amb el suport dels estats europeus i EE.UU. pretenen consolidar un estat que segrega els ciutadans no jueus, on els cristians i musulmans sempre seran ciutadans de segona. Això les persones demòcrates sempre ho hem de condemnar.
Valoració:4menosmas
Per Ja ho val!, fa 5 mesos
Hamàs ho conta malament aposta. Va ser una estampida a on els palestins s'esclafaren els uns amb els altres i se mataren entre ells..
Però ja sabem que passa en aquesta maleïda guerra, provocada per una raça de gent que se fica a dins de tots els països occidentals, sense adaptar- se ni aportar res bo, però duguent- se una bona tallada d'ajudes de doblers públics. Però que per contra, no vol pel costats dels seus països d'origen a ningú que no sigui dels seus i que incomprensiblement, aqui se creu fermament als terroristes que han provocat aquest desastre amb una massacre, mentres s'amaguen les proves que presenta l'altre bàndol, com puguin ser videos i fotografies, i dóna per bo tot el que diuen de paraula els terroristes islamistes en perjudici de la veritat, de la justícia i de la pau i seguretat de tots.
I sabeu perquè, les persones de bona voluntat que només volen que se conti la veritat, a partir d'ara fugiran de les esquerres?
Doncs perque els comunistes radicals son tan descreguts espiritualment i odien tant a Occident, que volen que Israel com a nació moderna però també com a referent bíblic i històric, desaparèixi per sempre. Perque s'estimen més que Terra Santa passi a mans dels terroristes islàmics que la faran pols, perque volen que no quedi cap vestigi del passat, com també ho fan amb els tresors històrics d'altres cultures, perque la gent no tengui constància d'altres temps passats, que segons ells "distreuen d'Alà", a continuar com fins ara.
I tots els que pensam que no se diu la veritat i que, el terrorisme islàmic és un càncer que amenaça a tota la Terra i que ho podreix tot amb les seves mentides i les seves injustícies i crueltats, no hem de tornar donar ni un sol vot més cap alas polítics amb aquest ideari, si no volem acabar com a Afaganistan o a Iràn. Perque per la nostra pròpia seguretat, hem de treure de les mans el poder i els doblers públics a aquests traïdors, als que a més de per les seves raons ideològiques per destruir cultures i religions no islàmiques , no és en principi descartable, que també hagin rebut doblers de països mil.lionaris del petroli.
I per acabar de fer injustícies, ara el Govern treballa en una llei per la que blindarà la seguretat als palestins a díns de l'estat espanyol. No sabem molt bé si se refereixen a donar- los protecció policial de dia i de nit als que viuen per aqui, o bé si legislaran perque no se pugui dejectar tot el que fan el seu govern i el deu pseudo- exèrcit al seu país d'origen.
Però me crec qualsevol disbarat
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente