cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Federació Empresarial Hotelera de Mallorca: «La guerra entre Israel i Palestina és preocupant per al turisme internacional»

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha assenyalat que la guerra entre Israel i Palestina és «preocupant» per al turisme internacional atès que aquest és «un fenomen social, cultural i econòmic molt sensible».

Així ho ha manifestat la presidenta de la Federació, Maria Frontera, en una roda de premsa, amb motiu de les II Trobades Jurídiques FEHM.

Frontera ha comentat que el conflicte bèl·lic entre Israel i Palestina és una «situació disruptiva, nova i, per tant, no es tenen dades actualitzades. Però per descomptat, és una altra variable important a tenir en compte per al turisme internacional».

Així, Frontera ha remarcat que és igual de «preocupant» per al turisme com ho va ser quan va començar la guerra d'Ucraïna, «que encara continua i potser s'ha normalitzat», ha apuntat..

«Qualsevol situació d'incertesa i aquest escenari geopolític tan crític afecta tothom en general perquè el turisme és molt sensible», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa 10 mesos
La guerra, millor dit, TOTES LES GUERRES, fan mal a totes les persones que tenen un poc de seny.
No sols al turisme. Llàstima em fa l'ésser humà.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
Això vos defineix clarament: parlau de diners mentre cada dia hi ha persones innocents que moren i aniran morint injustament. TENIU VERGONYA???
Valoració:3menosmas
Per Sa Padrina, fa 10 mesos
Dels morts, palestins i israelians, víctimes de la malaltissa ment d'un grup terrorista i d'un psicòpata ja en parlarem un altre dia, no? De cada presidència que van canviant a la fehm van millorant, pel que fa al nivell d'indigència social, realment haurien de contar com fan el càsting per seleccionar-los
Valoració:3menosmas
Per ZeitGeist, fa 10 mesos
Arditi … a Espanya nomes hi ha una persona que vendría la selva mare per guanyar un sou de 120.000 euros ….
Valoració:0menosmas
Per Arditi, fa 10 mesos
I pensar que les balears depenem d,aquesta gentussa hotelera que vendrien sa mare per guanyar uns millores d'euros més
Valoració:14menosmas
Per Coll amunt, fa 10 mesos
Ens fa molt més el vostre seguidisme a l’extrema dreta sense cap tipus de transparència
Valoració:9menosmas
Per Patriota, fa 10 mesos
Israel tiene una oportunidad de oro para solucionar de un plumazo el problema palestino, de una vez y para siempre. Mejor dicho, no es una oportunidad, es un deber para acabar con el terrorismo.
Valoració:-5menosmas
Per Guillem, fa 10 mesos
No és una guerra de Israel contra Palestina, ni de Jueus contra musulmans. Es una guerra del estat d’Israel que porta 50 anys d’expansió i apropiació de terres palestines, sense acatar les resolucions de l’ONU que l’obliguen a la devolució de terres i desmantellament dels murs amb assentaments il·legals de colons en terres usurpades.
Valoració:14menosmas
Per inca, fa 10 mesos
És a dir, els hi preocupa la butxaca, la gent que hi està morint ja tal... Quina poca vergonya
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente