cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Manacor rebutja la presumpta agressió sexual denunciada per una dona aquest dissabte a s'Illot

217721

L'Ajuntament de Manacor ha condemnat públicament la presumpta agressió sexual denunciada per part d'una dona la matinada del diumenge a s'Illot en el marc de les festes locals.

El Consistori ha expressat aquest dimecres que «rebutja enèrgicament qualsevol tipus de violència sexual i contra les dones».

«Les agressions sexuals són un atemptat contra els drets fonamentals de les persones, a més d'un delicte, un greu problema social i polític i una forma més de violència masclista».

Finalment, l'Ajuntament de Manacor ha recordat que posa a disposició de la persona agredida tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, i ha mostrat el màxim suport i solidaritat amb la dona i el seu entorn, a més de la predisposició a preservar els seus drets i la seva intimitat. L'Ajuntament de Manacor manifesta el compromís de continuar fent feina per aconseguir un municipi lliure d'agressions sexistes, en què les dones puguin decidir lliurement sobre les relacions que mantenen i la seva sexualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep remugas, fa 11 mesos
Rebutja o condena???? Com quedam???
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente