cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Unes 7.000 persones participen en la Marxa des Güell a Lluc a peu

Prop de 7.000 persones han participat la nit del dissabte al diumenge en la 49 edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que enguany ha coincidit amb el 50 aniversari del Grup Güell.

Segons ha informat el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, aquest diumenge en declaracions a Europa Press, «prop de 7.000 persones han participat en la 49 edició de la Marxa donis Güell a Lluc a Peu, dels quals uns 3.000 eren persones inscrites i altres 2.500, persones que es varen sumar al recorregut pel seu compte».

Així mateix, Bauzá ha destacat que «enguany, en la Marxa des Güell a Lluc a Peu han participat moltes famílies amb nins, estrangers i persones procedents d'altres províncies espanyoles». «Cadascú», ha afegit, «per raons diferents, alguns per esport i altres per devoció a la Mare de Déu de Lluc».

La sortida de la 49 edició del Güell a Lluc a Peu i la celebració del 50 aniversari del Grup Güell ha tengut lloc a les 23.00 hores, en la Plaça Güell. A l'acte hi han assistit la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats.

Trobada de Gent Gran

Finalitzat el Güell a Lluc a Peu, el Grup Güell, que enguany celebra el seu 50 aniversari, ja prepara una nova Trobada de Gent Gran per al diumenge 8 d'octubre, en Lluc.

En aquesta nova Trobada de Gent Gran, com és habitual, se celebrarà una missa en record de tots els morts del Grup Güell, especialment en memòria del seu impulsor Tolo Güell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.