cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Escola Catòlica celebra el nomenament de Vera com a conseller d'Educació per la seva vinculació amb l'escola concertada catòlica

Escola Catòlica de les Illes Balears (ECIB) ha celebrat aquest dimecres el nomenament d'Antoni Vera com a nou conseller d'Educació, de qui han destacat el seu «perfil dialogant».

En un comunicat, aquesta entitat ha destacat que a la vessant de filòleg Vera suma la de docent vinculat a l'escola concertada catòlica, i per això ECIB ha mostrat la seva satisfacció pel fet que aquesta designació hagi recaigut en una persona del sector, «dialogant, mesurada i amb experiència prèvia en la gestió pública».

La presidenta d'ECIB, Llúcia Salleras, ha considerat que Vera «sabrà entendre perfectament els problemes i els reptes que actualment preocupen i ocupen el sector educatiu concertat».

A més, per altra banda, ha indicat que el nou director general i mà dreta del conseller, Ismael Alonso -docent d'un centre concertat catòlic-, «gaudeix d'una gran experiència institucional a l'àmbit educatiu, havent treballat al llarg de dècades colze a colze amb la resta d'organitzacions del sector en diferents iniciatives».

Finalment, Escola Catòlica ha agraït a l'anterior equip la seva tasca i s'ha posat a disposició del nou equip de la Conselleria per a començar a treballar tan aviat com sigui possible i aconseguir un inici de curs «sense incidències».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Jajajajajajajajaja....

Como estudió filología catalana y fue gerente del IEB, no sabéis por dónde meterle mano.

Me encanta.
Valoració:-3menosmas
Per Unaperaquí, fa dervers d'un any
"el buen camino" diu aquell? Nostàlgia del catecisme? De l'ordre i el deure?
Ara veurem com van les incidències... Com comencin a subvencionar els xiringuitos, perdó, xiringassos de l'opus, vaja merda d'estat aconfessional.
Escola catòlica l'han de fer a ca seva i als seus temples; amb total llibertat i amb els seus doblers, no amb els públics. Com qualsevol secta.
Valoració:13menosmas
Per Oremus, fa dervers d'un any
Habemus papam.
Valoració:9menosmas
Per Xx (La Vero), fa dervers d'un any
@ guapi

Cómo lo sabes, ladrón de corazones…
Valoració:-5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@La Vero

Estás un poco obsesionado con el Cara al Sol.
A ver si al final va a ser que te ponen los uniformes.....
Valoració:-15menosmas
Per Panxa rotja, fa dervers d'un any
Marga, dimissió, no volem més repessió ni feixisme
Valoració:31menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Xerrant, xerrant, potser Vera els posarà per deures una missa més per setmana, amb un cara al sol a l,acabar ! ..., per a quedar bé amb els socis !
Valoració:27menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Por el buen camino.
Valoració:-32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente