algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

[VÍDEO] 'Experiments a casa', una iniciativa audiovisual de la UIB per a apropar la ciència de manera lúdica

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha posat en marxa la iniciativa 'Experiments a casa', una sèrie de vídeos sobre experiments científics que es poden fer a casa, amb materials que estan a disposició en l’àmbit domèstic, perquè els infants comprovin de primera mà molts fenòmens que es poden observar en la vida quotidiana i, a la vegada, s’acostin a la ciència de manera lúdica. Els experiments s’han de fer sempre amb la supervisió d’una persona adulta.

Són experiments que tenen el seu origen en la iniciativa 'Ciència per a Tothom: Experiments a casa', que la Universitat va posar en marxa durant el confinament amb l’objectiu de proporcionar materials educatius lúdics que les famílies poguessin fer a casa. Aleshores, el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB) edità 54 infografies en format PDF que contenien les instruccions de cada experiment, així com l’explicació del fenomen científic.

Ara, aquests materials s’han adaptat al format audiovisual i estan disponibles al canal de YouTube de la UIB.

Amb la col·laboració de la FECYT

Aquesta activitat forma part de la programació anual de la Unitat de Divulgació i Cultura Científicade la UIB, que té la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.