algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Solidaris amb Jordi Puig convoca una assemblea oberta per organitzar el suport al malalt maltractat per parlar català

214285

Després de l'impacte que ha provocat la notícia que un pacient amb dependència severa, ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma, pateix des de fa dos mesos un calvari de desatenció, maltractaments i humiliacions pel fet de persistir en el seu dret d'expressar-se en la llengua pròpia i oficial de Mallorca, la llengua catalana, la reacció ha estat immediata.

Un grup de persones amigues i solidàries amb l'afectat, Jordi Puig, han convocat una reunió per coordinar les accions de suport i solidaritat.

La reunió es farà dissabte 20 de maig, a les 17.00 hores, al jardí de Can Alcover de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Cupaire de Palma, fa 10 mesos
Tothom a votar Cup-Crida per Palma día 28!
Valoració:1menosmas
Per Joan, fa 10 mesos
me costa molt aquesta noticia, me costa molt. Al menjar de la foto, que li pasa? . Altres fotos també son molt manipulables, no se no se. No conec aquest home, però si que conec molts de profesionals de Sant Joan de Deu i això no me quadra gens. Perdò, però algú ho havia de dir. Ara, si es cert es per denunciarlos a tots, però al Jutjat.
Valoració:4menosmas
Per No hi ha dret, fa 10 mesos
Jo crec que això és una actitut de la minoria de personal fascista i espanyolista que no vol parlar català ni el deixaria parlar a ningú.

No crec que sigui culpa del hospital que sempre ha respectat el català.

Tot i així, aquest hospital haurà de prendre mesures importants per corregir i sancionar al personal que ha perjudicat a aquest pacient.
ES VERGONYÓS QUE PROFESIONALS DE LA SANITAT ACTUIN AIXÍ.
Valoració:17menosmas
Per Jake Harper, fa 10 mesos
Cheeee... Alejandro.....PITXON!!!!!!.
Valoració:-3menosmas
Per Oremus, fa 10 mesos
Pel que dius el mort ets tu, Alejuandrio. Només es que estàs mal enterrat.
Valoració:17menosmas
Per Alejandro, fa 10 mesos
El catalán es lengua muerta, ya déjenla en paz
Valoració:-43menosmas
Per Verónica, fa 10 mesos
La verdad da pena este tipo de noticias. Se muy bien como se trabaja en esta institución y os aseguro que no es cierto. Gran parte del personal maneja la lengua mallorquina/catalana. La atención es con mucho cariño y respeto hacia los pacientes. Por lo menos esa ha sido mi experiencia en más de una ocasión. Siento que están hablando de otro lugar y de otras personas.
Valoració:-17menosmas
Per Està bé, fa 10 mesos
Molt bona iniciativa que posa en evidència el fracàs de la política lingüística del Govern i el fracàs de la privatització de serveis públics, impròpia d'un Govern que vol fer creure que és progressista.
Valoració:18menosmas
Per sense, fa 10 mesos
El fanatisme i les mentides tenen les cames molt curtes
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 10 mesos
Front a la febre privatitzadora dels Serveis Públics que s’estén per tot Europa, cal posar l’accent en que les empreses privades (amb ànim de lucre o no) concertades per a prestar serveis públics, necessàriament i com a mínim, han de garantir per contracte les mateixes prestacions i qualitat del servei, que les empreses gestionades directament per l'Administració Pública.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente