algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Un mestre interí es queda sense casa a Formentera i denuncia que Educació no li ofereix una alternativa residencial

Un mestre mallorquí destinat a Formentera, anomenat Àlex Julià, ha denunciat a través de les xarxes socials la precària situació per la qual està passant. Segons ha explicat en un fil de Twitter s'ha quedat sense casa i ha denunciat que Educació no li ofereix «una alternativa» residencial.

Segons ha explicat Àlex, «soc mestre a Formentera i em quedo sense casa. He contactat amb el casal de colònies de l'illa per trobar una alternativa residencial i em diuen que des de conselleria no els hi permeten acceptar mestres a finals de maig i el mes juny. Tot i perquè hi ha uns camps d'aprenentatge de les escoles d'Eivissa plantejats per aquell mes. Ens diuen que no podem conviure».

Segons ha continuat el mestre, «alguna persona pot pensar que si no trobo allotjament em puc tornar a Mallorca i ja està. Doncs no, perquè no tenir un habitatge no és una raó justificada per deixar una plaça i et penalitzen amb dos anys sense poder accedir a llistes».

«La Conselleria ens nega una alternativa residencial que al setembre si funciona pels mestres. Si no trobem cap solució, companys meus i jo haurem de dormir al cotxe o fins i tot al carrer per voler treballar i donar classes als nostres alumnes», ha sentenciat el mestre mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@xisca

Bueno.
Y a los camareros, los jueces, los administrativos, albañiles…..no?.
Qué pasa?
Que ellos no son seres de luz?
No dan la talla mínima ni tienen el cráneo caucásico?
Cómo funciona esto?
Valoració:-6menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
No quedarà altra solució, que fer un bloc de pisos, per a mestres i metges. Constructors, ànims !!!
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Esta noticia es del Mundo Today, no?.
Valoració:-10menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Els malalts de càncer es manifesten a Eivissa perque no hi ha oncòlegs. I no n'hi ha perque l'habitatge és massa car. Què passa que els multipropietaris son inmunes al càncer.? Ho volem tot, mentre no ens toqui a nosaltres.
Valoració:7menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
A Carlos
Doncs, t'equivoques, quN de turisme va el tema, s'acaba oferint residència als treballadors. Però, és clar, és molt més important el món de l'hosteleria que el de l'ensenyament.
Valoració:20menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Cualquier trabajador se tiene que buscar alojamiento, si no lo tiene, cuando le sale un trabajo. No entiendo por qué este maestro quiere ser la excepción y gozar de un privilegio que no tenemos. el resto de mortales. Muy mal acostumbrados están.
Valoració:-37menosmas
Per Per un que ensenya als infants, no se mouran, fa dervers d'un any
Que se faci policia o guàrdia civil, i veurà com se preocupen de que tengui una vivenda digna
Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente