algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

La jornada 'FeminFest' torna als carrers de Marratxí amb motiu del 8M

210939
06/03/2023 Miembros del Ayuntamiento de Marratxí presentan el FeminFest. ISLAS BALEARES ESPAÑA EUROPA SOCIEDAD PALMA DE MALLORCA AYUNTAMIENTO MARRATXÍ | AYUNTAMIENTO MARRATXÍ

L'Ajuntament de Marratxí celebra el pròxim 11 de març la segona jornada del 'FeminFest', un esdeveniment que s'inclou dins del programa d'activitats pel Dia de la Dona Treballadora.

La jornada comptarà amb contacontes pels més petits, un taller de dancehall, un acte en memòria d'Aurora Picornell, un concert de gòspel i un taller de serigrafia durant tota la tarda. A més, durant tot el dia també hi haurà un mercat ambulant de dones artesanes i furgo teques. Al FeminFest també tendrà lloc el lliurament de premis de la segona edició del concurs de microrelats 'Dones que fan història'.

La regidora d'Igualtat, Aina Amengual, ha concretat que al taller de serigrafia hi participaran els alumnes de l'IES Marratxí, «que són els que han elaborat els dissenys de les estampacions que es duran a terme al taller».

La regidora de Joventut, Irene García, ha afegit que a l'Escola Vella es desenvoluparà l'exposició 'la Dona més important de les nostres vides', realitzada en col·laboració amb la ciutadania.

Amb tot això, Miquel Cabot, batle del municipi, ha destacat el seu «compromís amb el 8M, amb la igualtat i amb totes les dones. Ja ho vam demostrar amb la creació de l'àrea d'Igualtat a l'Ajuntament i any rere any el continuem demostrant».

Pel que fa a la resta d'activitats programades, el dia 7 es projectarà el documental 'Dorothea i el Myotragus', dirigit per Marta Hierro i Nuria Abad. Després, es durà a terme un col·loqui amb la finalitat d'analitzar anacrònicament el paper de la dona a través de Dorothea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.