nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Oberta la inscripció al curs 'Construint pobles feministes'

Ja està oberta la inscripció al curs del Consell de Mallorca 'Construint pobles feministes'. Es tracta de la tercera edició d'aquesta formació de l'Aula Varela que posa en marxa el departament de Presidència, a través de la direcció insular d'Igualtat que es durà a terme durant els mesos de febrer i març a Palma.

La formació, la imparteixen professores expertes de diversos àmbits que aborden en cada sessió aspectes teòrics i pràctics per a incorporar de forma transversal la perspectiva de gènere a les polítiques públiques. En aquest sentit, s'analitzaran i es debatran temes com l'urbanisme, la realitat de les persones migrades, l'acció comunitària o la mobilitat.

Aquest curs està adreçat a membres d'entitats (ONG, associacions, sindicats, agrupacions, etc.) i també a personal polític i ciutadania en general, interessats en la transformació feminista de la comunitat. Són en total 5 sessions de 2 hores presencials i la cloenda del curs que s'impartiran al Casal de les Dones ubicat al carrer dels Foners, 38.

L'Aula María José Varela és una aposta del Consell de Mallorca per a treballar a favor d'una Mallorca feminista i lliure de violències masclistes. Per això, el 2021 es va posar en marxa aquest espai formatiu en feminisme, adreçat a persones que es dediquen a la política, ja sigui en l'àmbit municipal, insular o autonòmic, i també a persones que participen en col·lectius d'incidència política.

Varela va ser la primera directora insular d'Igualtat del Consell que va promoure la formació en feminisme de tota la ciutadania i va crear l'escola per la igualtat: Genèrica. Va morir el 4 de març de 2020 i el Consell de Mallorca li ha atorgat el títol de filla adoptiva de Mallorca.

Es poden realitzar les inscripcions al curs 'Construint pobles feministes, estratègies per repensar l'acció municipal' fins el 8 de febrer de 2023 en aquest enllaç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.