cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
16°

Es disparen per desembre els preus dels vols amb les Balears

Josep Marí, conseller de Mobilitat i Habitatge, ha assegurat en la sessió de control al Govern d'aquest dilluns al ple del Parlament que mantenen una «vigilància constant» sobre els preus dels vols amb les Balears, i que tot i que pugui haver-hi una «percepció de pujada de preus», no hi ha dades suficients per saber si «és puntual o s'estabilitzarà». Amb aquesta resposta ha donat per contestada la pregunta de Salomé Cabrera, diputada del Partit Popular, que recollia l'advertència de l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de les Balears davant l'augment del sistema tarifari de les aerolínies en aquest mes de desembre.

Des de la reactivació aèria durant l'estiu passat, després de la temporada més forta de la pandèmia, els preus dels vols van experimentar una pujada desorbitada i abusiva. Així ho va denunciar Consubal, l'Associació de Consumidors i Usuaris de les Illes Balears, que el juny del 2021 va presentar al Ministeri de Transports una demanda contra les companyies aèries que operen entre les Balears i el continent.

Amb els dies festius d'aquesta setmana i les festes de Nadal que s'apropen, són moltes les persones, especialment estudiants, que han de fer front a una despesa desmesurada de doblers si volen tornar a les Balears, malgrat tenir el descompte de resident per als vols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa dervers d'un any
👏Bravo Pacte, molt bé Franalcoholina, excel.lent gestió Govern👏
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
No controlen RES, i les companyies fan el que volen. S'enduen tot el descompte de resident per elles. Gràcies a això, i als salaris miserables que paguen als seus empleats, poden fer caixa per seguir oferint preus irrisoris als alemanys, anglesos, italians, etc. Li diuen llei de l'oferta i la demanda, jo li dic capitalisme salvatge. Però senyor Marí, no passa res, vostè no ha de patir, vostè té un bon sou de conseller. Ja no parlem dels que haurien de controlar això des de Madrid, que 'no están ni se les espera'.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente