algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
23°

El Govern presenta davant la Fiscalia la denúncia per les amenaces a la docent de La Salle

El Govern ha informat aquest dijous que l'Advocacia de la Comunitat ja ha presentat davant la Fiscalia la denúncia corresponent per les amenaces a la docent del centre educatiu concertat La Salle de Palma.

Segons ha detallat l'Executiu, les autoritats judicials hauran de determinar les responsabilitats derivades d'aquestes amenaces a la professora que el Govern considera «intolerables».

Així, el Govern ha manifestat una vegada més el seu compromís amb els professors i ha reiterat que no deixarà desemparat cap docent, «professionals fonamentals per al futur d'una societat sana que han de ser respectats i protegits perquè puguin treballar lliurement».

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ja va anunciar dilluns passat que el Consell de Govern va aprovar instar l'Advocacia de la CAIB a interposar una denúncia davant de la Fiscalia per les amenaces a la docent.

En roda de premsa, Negueruela va destacar que aquestes amenaces poden ser «constitutives de delicte» i va subratllar que el Govern condemna els insults i les amenaces de mort que ha rebut la docent i la seva família el cap de setmana passat.

A més d'enumerar els diferents insults, el portaveu del Govern va insistir que l'«acarnissament és molt greu». «S'ha difós la seva imatge i fins i tot la seva adreça per les xarxes socials, fins i tot d'una filla menor d'edat. És intolerable», va asseverar.

Cal recordar que, després de cinc dies d'intensa polèmica provocada per la col·locació d'una bandera espanyola en una aula de La Salle Palma i de la utilització d'aquesta per part de l'extrema dreta, el pare que va fer pública la qüestió a través del seu compte de Twitter, ha lamentat, a través de la xarxa social, haver «usat un canal inadequat per resoldre un assumpte intern» i ha condemnat «les amenaces i insults rebuts per totes les parts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mohamed Al Talibani, fa dervers d'un any
@al conejito encantao

L' altre dia demanaves a la docent que mostras més humilitat. No, tu li demanaves que mostras més submisió, que es l'única forma que has après de "relacionar-te" amb les dones. Ara també ataques a la Presidenta de la Comunitat. Estàs fet un moro. Ho tens tot, prenda.
Valoració:6menosmas
Per Bugs Bunny, fa dervers d'un any
Encara hi ha una cosa pitjor que conviure amb un xerec: conviure amb un xerec beneit del cul. Si visqués a Hispinyao li dirien "El Empecinao".
Valoració:5menosmas
Per conejo, fa dervers d'un any
Me parece muy bien que se presenten todas las denuncias que se quieran; pero según mi leal entender y saber a la que se le debería presentar denuncia es a la tal Margalida Cunill por un presunto delito de odio que han podido presenciarlo decenas de jóvenes menores de edad.
La de Inca, jamás ha sido mi presidenta. Ni loco. Ahora, menos.
Valoració:-14menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Quan els feixistes s'hagin d'exiliar com Valtònic, llavors i haurà justícia
Valoració:8menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Xisco, perdoni li-lustre lletrat, com pot interposar el nostre Govern una denuncia contra Valtonyc, ens ho sap dir? No parli del que desconeix, sap que son les competencies? evident.ment no. Per cert el que diu d'en Valtonyc ja ha estat jutjat pareix que ni s'ha enterat, i miri Bèlgica va modificar un dels delictes que podien permetre que fos extradit, i llevaren els insults al seu rey, senzillament perquè era una legislació de l'edat mitjana, i els ciutadans tenen llibertat d'expressió, deixi pixar es mul i esperi a veure que diran els Tribunals de la UE que l'informo estan per damunt de tots els nostres Tribunal.
Valoració:8menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Ara quan Fiscalia acabi de cantar "Cara al sol" agafarà sa denúncia per fer un poc de paripé.
Valoració:9menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Ben fet. Es pot debatre però mai no faltar el respecte ni permetre una falta de respecte. També és vergonyós per als propis espanyols que utilitzin la bandera individus que van contra la llei i amenacen la vida de les persones. No és res de nou. Ja sabem que el GAL va existir i que en casos extrems el sistema espanyol ha violat el dret a la vida per acabar amb qui considera un enemic.
Valoració:6menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Sí señor, que hable la justicia.
Valoració:0menosmas
Per elventdelnord, fa dervers d'un any
Totalment d'acord, en que és la justícia qui nté que parlar, el dubte és que , per desgracia, actualment els jutges fan prevaler sobretot la seva ideologia,i aquesta està més al costat del pare de l'alumne que del de la professora.
Valoració:7menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Gràcies per l'article, el meu suport a la docent. És evident que és un moviment polític per part de l'extrema dreta i dreta que veu que s'apropen les eleccions municipals i autonòmiques i les enquestes no deuen esser del seu gust, el pacte manté opcions, i quina és la manera de la dreta d'aconseguir vots? doncs la de sempre, atiar l'odi cap al català. Amb quina facilitat molta gent assumeix i dedueix l'odi dels altres quan interessa o segons els seus interessos.

És molt fàcil i gratuit decidir com si fossim jutges segons els nostres gustos i interessos els sentiments dels altres agafant-se a qualsevol fet/acció/moviment etc sino que li diguin a messi que a ja està amenaçat per un boxejador mexicà per pressumptament haver trepitjat una camiseta de l'equip mexicà o al noi de Galicia que varen apallissar fins a matar-lo (probablement gent d'extrema dreta) només perque es pensava que gravava amb el mobil, quan feia un videotrucada.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente