cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
13°

Un dels instigadors de la campanya contra la professora de Llengua de La Salle és el cap de premsa de la CAEB

206985

Un dels pares dels alumnes indisciplinats de La Salle de Palma que més ha atiat la campanya contra la professora de Llengua que va demanar als alumnes que retirassin la bandera espanyola de l'aula, és Sergio Campoy González, responsable de premsa de la CAEB, la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears.

Campoy ha publicat diferents piulades al seu perfil de Twitter en les quals reprodueix les mentides que s'han dit sobre aquest cas i parla de l'«adoctrinament» que es produeix a La Salle.

D'altra banda, en una altra piulada, Campoy reconeix que va enviar les seves dues filles vestides amb la camiseta de l'equip de la Federació Espanyola de Futbol i que ningú els hi va dir res.

Convendria que la CAEB aclarís si comparteix el hooliganisme del seu màxim responsable de premsa...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Paquita Magrinyà Bosch, fa dervers d'un any
Se suposa que un funcionari al servei del Govern hauria de mantenir les seves opinions polítiques personals enfora de les reds. Crec que le funció d'aquest sr.es escriura lo que correspon al Govern com institució , res més. Aixó me fá pensar cuantes notície, que han sortit d'aquest Gabinet estan falzetjades per aquest individuo.
Valoració:6menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Aquest típus, amb sa cara ja paga.
El fascio no ha d'actuar d'una manera impune.
Arruix!
Valoració:28menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Caminant per ciutat veureu estanqueras, una aquí un altra allà, per creure que això és Castella, O sigui el Ñordistan, als que estimam Mallorca, i els PPCC no ens fa falta penjar-la al balcó la duim al cor. Les treiem per actes senyalats, estam aprop del 31 de desembre, per això demanem a tothom que hi vengui per dir-los que som i serem.
Salut i República Catalana cada cop més aprop.
Valoració:24menosmas
Per ||||, fa dervers d'un any
De bandera nacional (quatre faixes vermelles en fons groc), sí que n'hi hauria d'haver una a cada aula.
Valoració:18menosmas
Per 29-S forever, fa dervers d'un any
@ancirro
En Bauzan tampoc. I vols sebre una cosa divertida?. La meitat dels camises verdes que el tombaren eren castellano parlants, exclusivament.
Valoració:10menosmas
Per Maria, fa dervers d'un any
Es una vergonya el que està passant,als centres educatius,o cualsevol lloc de feina hi ha unes normes establertes,costa tant entendre això?,a una classe no es pot penjar una senyera,com a una esglesia no es fa el mateix que a un bar,hi ha unes normes i sigui el mundial o lo que es vulgui dir no es pod fer el que un vol,sino hi ha concequencies que es el que ha passat en aquest centre,res mes.
Valoració:31menosmas
Per Ancirro, fa dervers d'un any
No imaginava que a Balears pogués haver-hi tant mamporrero i acuseta al servei de la Generalitat de Catalunya, que és qui finança aquest fanzine de fanàtics.
Valoració:-93menosmas
Per Emanuel, fa dervers d'un any
ESTOY TOTALMENTE DE ACUERDO CON EL SEÑOR SERGIO CAMPOY . NECESITAMOS MÁS
GENTE COMO EL . HONESTA Y CON SENTIDO COMÚN
Valoració:-126menosmas
Per Mi carroooo..., fa dervers d'un any
Cony, en Manolo Escobar !!!.
Valoració:40menosmas
Per Luna Barceló, fa dervers d'un any
Si en comptes d'estar pendents del futbol a les aules els alumnes es preocupesin d'estudiar potser hi hauria menys incults, menys maleducats i tindríem un jovent del que sentir-nos orgullosos.
Les idees polítiques, les religioses i esportives que les tractin a ca seva amb les seves famílies i amics.
Valoració:126menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente