muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

L’STEI Intersindical mostra el seu «total suport a la professora de català del Col·legi La Salle davant de les amenaces sofertes»

206975

L’STEI Intersindical s'ha posicionat públicament sobre el cas de la professora de Llengua de La Salle que ha estat insultada i amenaçada.

L’STEI Intersindical, en un breu comunicat a les xarxes, ha declarat que «vol fer arribar el seu total suport a la professora de català del Col·legi La Salle de Palma davant de les amenaces sofertes, a traves de les xarxes socials, en relació a l'exposició d'una bandera d’Espanya per motiu del Mundial de futbol de Qatar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Toni, fa dervers d'un any
Tot el meu suport a la mestra de català. Cansat de que es tergiversin les faltes de respecte cap a un colectiu com els docents, sempre atacs constants, sempre aguantant metxa perquè tractam amb infants i no adults. Jo ho visualitz com si m'hagués passat a mi, un atac en manada cap a un adult; una falta de respecte; no veig cap altra cosa.
Valoració:3menosmas
Per Noltros som més i tenim tota la raó, fa dervers d'un any
La fòbia als catalanoparlants de les terres a on el Català és la primera llengua i també llengua oficial, se podria qualificar com "xenofòbia inversa", perque son en majoria gent vinguda de fora, la que maltracta, humil.lia i fa la vida impossible a les persones naturals del lloc. Un cas terrible, que hem de lluitar perque no s'arribi a produir aquí, va ser el Apartheid sudafricà, malgrat que a arel de que una víctima de la violència castellanista ho va dir, la colla problemàtica, improductiva, destructora i vandàlica, se va afanar per copiar-ho i ells se comparaven als pobres sudafricàns, ofegats, explotats i expoliats per anglesos i per holandesos a la sev pròpia terra. I és que si hi ha qualcú més incult i cínic que un fatxa pancastellanista, son dos fatxes pancastellanistes.
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Aquest sindicat m'agrada. Sí. Aquesta mestra ha demostrat sobradament la seva vàlua. GRÀCIES mestra, i GRACIES STEI
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente