nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Fòrum de la Societat Civil organitza una jornada d'activitats per a presentar la publicació 'El futur que volem'

206895

El pròxim dimecres, 30 de novembre, el Fòrum de la Societat Civil farà una sèrie d'activitats per a donar a conèixer les seves propostes i projectes per la transició social, econòmica i ecològica a les Illes Balears, amb el títol 'El futur que volem'. Totes les activitats tendran lloc a l’Estudi General Lul·lià. Al pati, de manera paral·lela s'instal·larà 'La Fira del Fòrum'.

La jornada començarà al matí amb la xerrada 'Agroecologia: el futur que volem'. Amb la participació de Nofre Fullana d’APAEMA, Fernando Fernández, director general d’Agricultura i Bàrbara Mesquida, productora de vi ecològic.

Al patí, a 'La Fira del Fòrum', es trobarà un mercadet amb producte agroecològic a càrrec de Terranostra i hi haurà punts de venda de berenar amb productes locals fet per Esment Alimentació i Madre Sierra Products.

L'horabaixa es comptarà amb la presència de Nuria Albet Torres (coordinadora de La Palma Renovable), qui exposarà les experiències a Canàries per fer front al canvi climàtic des de la societat civil i després hi haurà presentació de la publicació 'El futur que volem', un extens compendi de propostes elaborat per les entitats que formen part del Fòrum sobre diferents temàtiques per a caminar cap a una transició social, ecològica, econòmica i justa, juntament amb projectes concrets.

Al pati, hi haurà instal·lada una fira d'entitats socials, cíviques i ecologistes, on es trobarà informació i materials sobre qui són i què fan.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.