algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'ASM explica als turistes que Mallorca és un territori ocupat i les diferències que té amb Espanya

206471

La taula informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha començat a distribuir un full volant als turistes on explica que Mallorca és un territori ocupat i remarca quines coses són pròpies de Mallorca i quines no.

Començant pel català, llengua pròpia de Mallorca, el full distingeix entre el ball de bot i el flamenc, la sobrassada i el xoriço, la bandera quadribarrada i la 'rojigualda', el rei en Jaume i Felipe de Borbón i els foners i els toreros. Per acabar, fa una pinzellada sobre les conseqüències de la Guerra de Successió, la persecució del català i l'espoli fiscal espanyol.

«Ja que Espanya ens explota i ens condemna al monocultiu turístic, així almanco aprofitam la presència de visitants d'altres països per informar-los de la nostra realitat i que no se'n vagin amb la imatge falsa que els pretén enroscar Espanya», ha explicat l'ASM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Claro que si, Guapi, fa dervers d'un any
Au, vinga, recull el kit de la Senyorita Pepis, i presenta't al míting del Àznàr sobre el fatxerio franquista...
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Obvi

“ RABIETA, QUE VOS MENJA...”?
😂😂😂😂
Qué tienes?.
7 años?.
😂😂😂😂😂😂
Valoració:-2menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Emigrante, Claro que sí, guapi, Lluís Felipe i x.-ray, :
RABIETA, QUE VOS MENJA...
Valoració:5menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
No agrada que recordi que el Laccao es va produir "Para AGAMA" a Puleva per Pascual o que el full per marcar respostes del nivell de C2 de la DG de Política Lingüística d'enguany estava imprès a Madrid? És a dir... Que millor que l'ASM no digui que el Laccao o tota la documentació impresa per Política Lingüística són mallorquins o dels Països catalans, doncs hi ha gestors públic i privats que ens vinculen a la marca Mallorca i després produeixen fora per reduir el cost de la matèria primera i de la mà d'obra. No agrada que sigui això?
Valoració:3menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Pobre gente !
Valoració:-14menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Molt bones les comparatives. Malgrat son diferències que s'han exportat o importat en ambdós sentits, ningú pot dir que en origen no son certes. Ànims ASM.
Valoració:16menosmas
Per Bon Jan, fa dervers d'un any
bona iniciativa
Valoració:22menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pero que monísimos.
Valoració:-14menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
@x.-ray Ser catalanista no es ilegal. Es más, según la Constitución de 1978 el catalán es una lengua española, por lo que ser catalanista cumple el objetivo de conservar una de las lenguas de España. Ara, per l'ASM, podria ser menys folclòrica. Es pot dir quines coses no són típiques de Mallorca, però hi ha coses, com la sobrassada i les matances, a vegades vinculades a l'antisemitisme, que podrien passar a la història. Per cert el Laccao ha arribat a ser de Granada i la documentació de les proves de C2 de català del 2022 madrilenya (impresa a la comunitat autònoma que manté n'Ayuso). Qui sap si tota la sobrassada és mallorquina. 🤣
Valoració:-12menosmas
Per x.-ray, fa dervers d'un any
Territorio ocupado por catalanistas
Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente