algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
12°

Obert el procés participatiu per a proposar candidatures als Premis, Honors i Distincions 2022

Aquest divendres s’ha obert el procés participatiu per a presentar candidatures als Premis, Honors i Distincions 2022 del Consell de Mallorca. Les propostes per als guardons, que reconeixen la tasca de persones i entitats a favor de l’illa, es poden fer fins al 16 d’octubre.

El 31 de desembre, el Consell de Mallorca celebra la Diada de Mallorca en homenatge a l’entrada de Jaume I el Conqueridor a Madina Mayurqa (l’actual ciutat de Palma i capital de la Mallorca musulmana del segle XII) el darrer dia de l’any 1229. En aquest context, el dia 18 de desembre de 2022 se celebrarà la gala en la que es durà a terme el lliurament dels premis, honors i distincions del Consell de Mallorca. Les distincions honorífiques són:

  • La medalla d'Honor i Gratitud de l'Illa de Mallorca. Pot concedir-se tant a persones individuals com a corporacions i entitats col·lectives públiques o privades.
  • Filla Predilecta o Fill Predilecte de l'Illa de Mallorca. Concurrència de mèrits d’excepcional qualitat i destinat a persones nascudes a Mallorca.
  • Filla Adoptiva o Fill Adoptiu de l'Illa de Mallorca. Concurrència de mèrits d’excepcional qualitat i destinat a persones no nascudes a Mallorca.
  • Diploma de Serveis Honorífics. Destinat a personal funcionari o laboral que s’hagi distingit en el compliment dels seus serveis a la corporació.
  • Premis Jaume II. Persones o entitats que durant el 2022 han actuat de manera destacada per promocionar els símbols, els referents històrics o el nom de Mallorca.

Per a proposar candidatures cal emplenar el formulari amb la proposta: web.conselldemallorca.cat/proces-participatiu-honors-i-distincions

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.