algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

[VÍDEO] Adeu a «Margalida Solivellas, TV3, Mallorca»

La periodista mallorquina Margalida Solivellas ha fet aquest dijous la seva darrera crònica per a TV3. Després de 36 anys com a corresponsal de la Televisió de Catalunya, Solivellas es jubila.

Solivellas, ha estat des de fa 36 anys, corresponsal de TV3 a les Illes Balears de manera que ha cobert gairebé tota la història autonòmica, amb les etapes dels presidents, Gabriel Cañellas, Cristòfol Soler, Jaume Matas, Francesc Antich, José Ramón Bauzá i Francina Armengol.

Solivellas ha fet la seva darrera crònica per al TeleNotícies Vespre sobre la massiva arribada de turistes d'aquest estiu i la sensació de saturació de la població.

En acabar la crònica, el conductor del TN, Antoni Cruanyes, ha destacat que aquella havia estat la darrera informació elaborada per Solivellas, que visiblement emocionada ha dit que «seguiran passant moltes coses i altres ho explicaran. Així és la vida.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Adeu i fins sempre Margalida, salut i sort te desitjam els mallorquins, i crec que els de les altres illes també per el bon treball que has fet.
Valoració:14menosmas
Per Gràcies i molts d'anys, fa dervers d'un any
Feliç jubilació, que la puguis gaudir molts d'anys. I moltes gràcies per tota la teva feina ben feta.
Valoració:16menosmas
Per Felicitacions, fa dervers d'un any
Una professional molt bona, de referència.
Gràcies per la feinada !
Valoració:30menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Coi, que em pensava que s'havia mort, PUNYETERS !!!
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente