cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Creus que MÉS i Podemos han de rompre el pacte de govern amb el PSOE al Consell de Mallorca?

Sens dubte, la polèmica d'aquesta setmana s'ha viscut al Consell de Mallorca. La institució insular ha tirat endavant l'acord de promoció amb el RCD Mallorca, que supera el milió d'euros, perquè Son Moix es continuï dient Visit Mallorca Estadi.

La promoció compta amb el suport del PSOE i la dreta, però no de MÉS per Mallorca i Podemos, socis de govern del partit liderat per Catalina Cladera. Així, la mesura ha causat una greu divisió dins el pacte i les dues formacions han reclamat una reunió de seguiment dels acords.

En aquest sentit, Lluís Apesteguia, dirigent de MÉS per Mallorca, va voler deixar clar que «O es governa amb nosaltres, o es governa amb el PP». Des de Podemos, Aurora Ribot també es va mostrar contundent amb la decisió del PSOE de tirar endavant l'acord de patrocini.

Així, dBalears demana als seus lectors si consideren que MÉS i Podemos han de rompre el pacte de govern amb el PSOE al Consell de Mallorca. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-, pactar amb el PP per promocionar el RCD Mallorca és una traïció.

-No, cal mirar la promoció amb perspectiva i aguantar el govern fins a les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tramesa, fa dervers d'un any
És que no han fet ni declaracions exaltades. Res. Vergonyeta.
Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Potser en Ferragut tingui raó i s’han de canviar algunes coses a MÉS i PODEMOS. La militància dels partits demòcrates, amb la participació de la gent d’afiliada o col·laboradora i també la gent simpatitzant i amiga, han d’opinar, marcar i decidir la política que s’ha d’aplicar o defensar. Els representants d’un partit demòcrata a les institucions, han de votar sempre en el sentit que marca el partit o han de dimitir. Cal aclarir si en els partits d’esquerres els espais de debat realment existeixen o simplement figuren en els estatuts.
Valoració:8menosmas
Per Ferragut, fa dervers d'un any
Més i Podemos tenen massa gent col·locada que no pot viure d'altra cosa. Si demà el PSOE fa una altra autopista o rebaixa el requisit de català una vegada més, els de Més faran la potadeta i a seguir cobrant.
Valoració:3menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Ni es el moment, ni es un motiu suficient per crear una crisi de Govern i empènyer el PSOE als braços del PI i el PP. Sortint del Govern, les esquerres ho posarien molt fàcil al PSOE i encara tindrien una excusa per fer-ho molt pitjor del que ho fan. Però els representants d’esquerres, han fet be en desmarcar-se, sempre s'ha de votar en contra de tot el que indueix al desequilibri mediambiental, l’escalfament global del planeta i el malbaratament dels escassos recursos naturals que necessitaran les properes generacions.
Valoració:6menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Si hay sobrecito cada mes, nadie rompe nada.
Dejarán pasar carros y carretas, pero de romper, nada de nada.
Valoració:-7menosmas
Per Ara?, fa dervers d'un any
Ja ho haurien d'haver fet temps enrere, s'haurien estalviat els mals papers que fan sempre seguit. Ara la gent ho interpretaria com a propaganda de cara a les properes eleccions. A més a més, ni el projecte de Més ni el de Podemos d'Yllanes no són gaire diferents al del PSOE, retòrica propagandística a part.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente