cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
14°

Un restaurant d'Eivissa i un de Formentera estrenen un nou servei que consisteix en dur-hi els clients en helicòpter

L'empresa BG Helicopters ofereix un servei que s'anomena 'Heli Gourmet' que consisteix en anar a cercar els clients i dur-los fins a un restaurant ubicat al Parc Natural de Ses Salines d'Eivissa o a un restaurant ubicat a Formentera.

Es tracta d'un servei que ja ofereixen una desena de restaurants de Catalunya i que ara s'ha implantat també a les Pitiüses.

Actualment, el servei s'ofereix a persones que des de Barcelona, Lleida, Andorra, Menorca, Mallorca, Alacant, València i també des de Marbella, Saragossa i Madrid, es vulguin desplaçar fins

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que facin aquestes porcades a la seva terra, fa dervers d'un any
Aquesta ésla xusma forastera que ha invadit Eivissa, que no just li ha destrossat el seu patrimoni lingüístic i cultural ,si no que també li fa miques el seu paisatge ila seva ecologia, per treure doblers fàcils i fugir pitant quan l'hagin arrassada completament.
Si no els treuen defora, a base de garrotades en forma de drnúncies i protestes dia si i dia també, ho deixaran tot fet un desert
Valoració:14menosmas
Per turmix verd, fa dervers d'un any
Oh, això no és cool, és cul!
I sembraran gespa, o ciment pintat de colors caquis, i afegiran quatre tanques de disseny? I ja tot tot semblarà ecologuai a ses dunes i aus?
Au, au, a porgar fum!
Valoració:12menosmas
Per Aloha Mr. Magnum!, fa dervers d'un any
Per ml, si hi conviden a segons quina tropa a sopar i fer un capfico per sullà, sí que es posaran l desplaçaran així,
'fins'!
Fins i tot s'helicpoter farà esses i singlots, hi, hi...
Valoració:4menosmas
Per ¿?, fa dervers d'un any
Casi siempre miramos la mota en ojo ajeno a que la viga en el propio. Ya puestos, cerrémoslo todo.
Además, a este servicio ya lo ofrecen en Cataluña. Si viene de Cataluña, es bueno.
Qué más queréis?
Valoració:-16menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Amb l'escalfament global del planeta que patim per la immensa quantitat de combustibles fòssils cremats, bravejar d'anar amb helicòpter per plaer no hauria de fer gens de gracia a ningú. Es indecent i de pocavergonyes cremar combustible innecessàriament per anar a un restaurant, quan altra gent passa tantes carències per no disposar de una feina digna i dels ingressos suficients. Ni el Govern Central, ni el Govern Balear, ni el Consell d'Eivissa, ni el Consell de Formentera, ho haurien de consentir. Permetre aquesta activitat innecessària, situa les autoritats al costat dels privilegiats i en contra de la majoria de la ciutadania.
Valoració:22menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
S'aire acondicionat a 27, però hi anam en helicòpter. El mon se'n va a la merda, definitivament. I sempre es per culpa dels mateixos.
Valoració:20menosmas
Per ¿.?, fa dervers d'un any
Però no havíem quedat que aquests que diuen que són l'esquerra havien posat en marxa la transició energètica? Mem si tot això de la transició energètica serà una altra comèdia com la Transición que deien que havia d'acaber amb el franquisme i havia de dur la democràcia.
Valoració:10menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
Tot molt sostenible, racional i adequat a les llarguíssimes distàncies de les "nostres" illes.
Valoració:15menosmas
Per Mira que bé!, fa dervers d'un any
Per una part fan passar calor als treballadors d'oficines, fàbriques, tallers i establimets sanitaris, supriminnt o fent pujar uns graus l'aire acondicionat, o també fent anar a la
gent en transport públic, en bicicleta i caminant. Però per una altra, permeten que uns altres se dediquin a contaminar sense cap necessitat per cumplir amb els capritxos. d'uns clients "snobs" i els capritxos d'uns negociants forasters.
En matèria d'estalvi energètic i de reducció d'emisions de gasos a l'atmosfera, othom passa pel costat estret, o no hi passa ningú.
Valoració:17menosmas
Per Sant Francesc, fa dervers d'un any
Ambdós restaurants ubicats SOBRE SISTEMA DUNAR PROTEGIT en ple parc natural.

Perfecte; ara els 'cayetanos' i demés alimanyes encara ho tendran més fàcil per a embrutar les nostres illes.
Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente