algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

L’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai ofereix les millors condicions per a gaudir de les Llàgrimes de Sant Llorenç

L’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai ha organitzat la Nit dels Perseids al Castell de Bellver, el pròxim divendres, 5 d’agost, amb l’objectiu «d'ensenyar les recomanacions i estratègies per veure amb garanties» les Llàgrimes de Sant Llorenç, o pluja de meteors, el dia del seu màxim, segons l’IMCE. Una segona jornada d’observació tendrà lloc el divendres següent, dia 12, a les Cases de Galatzó, a Calvià.

S’ofereix aquesta oportunitat a grups reduïts, en català i en castellà, amb quatre activitats de trenta minuts de durada, guiades per experts. Aquests explicaran als assistents el fenomen dels perseids, les constel·lacions -més enllà d’una simple identificació-, a més de dur a terme l’observació del cel amb telescopis i l’explicació del mateix amb làser (Stargazing). L’arribada d’assistents està prevista a partir de les nou del vespre, amb observació lliure fins a la una de la matinada.

Com que les places per a aquesta activitat són limitades, se n’ha de fer reserva al correu electrònic info@imce.es o al telèfon 971 91 91 66. El preu de l’activitat són 15 euros per als adults, 7 per als menors de 18 anys i de franc per als menors de 12. L’activitat a Bellver es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma. L’IMCE organitza aquestes observacions des del 2016, si bé es varen haver de suspendre el 2020 per la situació sanitària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.