algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

En llibertat amb fiança el detengut per un avís fals de bomba en un vol de Londres a Menorca

La titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Maó en funcions de guàrdia ha decretat la llibertat provisional amb una fiança de 10.000 euros per al jove detengut per un avís fals de bomba en un avió de Londres a Menorca.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), la jutgessa li ha retirat el passaport, li ha prohibit sortir de l'Estat espanyol i li ha imposat personacions periòdiques. En concret, la Guàrdia Civil va detenir aquest diumenge un jove, de 18 anys i nacionalitat britànica, per comunicar a través de les xarxes socials una falsa amenaça de bomba a l'avió.

La Torre de Control va avisar de l'amenaça la Guàrdia Civil quan el vol s'estava aproximant a l'aeroport de l'illa. D'aquesta manera, l'avió va agafar terra amb l'autorització oportuna, tot i que la nau va estacionar en una zona de la plataforma allunyada de la terminal i dels altres avions.

Per part de la Guàrdia Civil es va posar en marxa un operatiu compost per especialistes en desactivació d'explosius, guies de cans, efectius de fiscal i fronteres i seguretat ciutadana, que varen establir un perímetre al voltant de l'avió.

Els passatgers varen baixar de l'avió i es va aplicar el protocol establert, fins que es va poder comprovar que l'amenaça no era real i es va identificar l'autor de l'alerta a les xarxa social, que va ser traslladat a les dependències oficials juntament amb cinc acompanyants, en qualitat de testimonis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.