cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
24°

MÉS per Mallorca celebra l'arxivament de la denúncia per prevaricació contra la Conselleria de Medi Ambient

MÉS per Mallorca ha mostrat la seva satisfacció en conèixer l'arxivament de la denúncia contra el Govern per prevaricació per no sancionar l'Ajuntament de Palma per vessaments a la mar.

La sentència, donada a conèixer aquest divendres, reconeix la feina feta des de la Conselleria de Medi Ambient i la inversió «altíssima» de 220 milions d'euros per mitigar els problemes sorgits amb la depuradora de Palma.

El coordinador de la formació ecosobiranista, Lluís Apesteguia, ha destacat que «és un bon dia perquè des del poder judicial es ratifica que la línia de feina de les administracions és la correcta».

«Queda demostrat que les polítiques actives i d'inversió aplicades són la solució a llarg termini a problemes històrics, que sabem que no es poden solucionar amb mesures curtterministes com les multes, com ens volen fer creure», ha afegit Apesteguia.

En aquest sentit, des de MÉS per Mallorca es destaca la feina feta des del 2015 a través de totes les administracions implicades i on governa. En aquest sentit, han incidit en la recuperació del conveni per invertir cànon de sanejament a Palma gràcies a Neus Truyol i Vicenç Vidal, un protocol del qual s'ha signat l'addenda amb Miquel Mir, el que ha suposat una inversió per valor de 91 milions d'euros en cinc anys.

També ha recordat que, gràcies a les negociacions dutes a terme amb l'Estat, la nova depuradora de Palma serà finançada en un 80% pel Govern espanyol i el 20% a través del cànon de sanejament.

Apesteguia ha remarcat, en aquesta línia, «que MÉS sempre deixa empremta dels seus principis en les seves polítiques. La protecció del territori i una bona gestió del cicle integral de l'aigua en unes illes amb els recursos finits n'és un gran exemple».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa 14 dies
Si quan, com passa en altres estats democràtics, si es demostra que la denúncia es sabia de bon principi que era falsa, els denunciants i els mitjants que els donen publicitat, poguessin esser a la vegada denunciats per ofenses i paguessin una bona indemnització, llavors aquestes "denunciants" s'ho pensarien.
Valoració:1menosmas
Per Però el "calumnia que algo queda" ha funcionat, fa 15 dies
Continuament, les dretes amollen denúnciies falses contra polítics de MÉS, que malgrat no prosperin, queda la taca sobre la reputació d'aquest partit.
I molts de mitjans son còmplices d'aquestes baixeses morals, perque en parlen molt quan s'inicia el procediment i durant tota la seva trajectòria, però quan no s'han trobat indicis de culpabilitat, s'arxiva l'expedient i els acusats acaben absolts, aquests mateixos mitjans no informen del final del procediment.com ara ha passat amb aquest mateix cas.
I per posar remei a aquest costum tan repugnant com poc honorable, no quedaria cap altre remei que interposar als acusadors una querella criminal cada pic que ho fan, per vessar denúncies falses i per calúmnies, cada vegada que fan aquesta mateixa iniquitat, demanant presó i una indemnització quantiosa, per veure si corregeixen aquest horrible defecte.
I as mitjans còmplices tampoc deixar-los inpunes, perque la seva misió és informar i no intoxicar en favor d'uns i en perjudici d'altres.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente