nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Educació incorpora més de 140 al·legacions als nous currículums de Secundària i Batxillerat

La Mesa Sectorial d'Educació ha tractat aquest dimarts l'esborrany dels nous currículums d'educació secundària i batxillerat. En el decurs de la reunió, el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha fet un repàs del procés d'elaboració dels nous currículums i ha explicat que el procés de tramitació encara està obert tot que ja s'han incorporat més de 140 al·legacions i encara es continua treballant.

Actualment, la Conselleria d'Educació i Formació Professional ja ha publicat tots els esborranys de currículums des d'infantil a batxillerat. Cal recordar que aquesta normativa es deriva de l'aplicació de la LOMLOE que estableix que el pròxim curs 2022/23 s'han d'iniciar els nous currículums a l'educació infantil i en els cursos senars de l'educació primària, ESO, batxillerat i cicles formatius de grau bàsic.

Morante ha valorat positivament la reunió i ha definit com a constructives les aportacions dels sindicats educatius, que s'estudiaran. Respecte a la preocupació mostrada pels agents socials de cara a la implantació dels nous currículums per part dels centres, el director general de Planificació, Ordenació i Centres ha destacat que és cert que el temps és molt juts, però s'arribarà a temps. Al que ha afegit que la Conselleria està fent feina des de molt abans de la seva publicació i els centres ja tenen les orientacions amb les quals estan treballant. A més de recordar que ja s'han publicat tot una sèrie de supòsits, situacions d'aprenentatge i s'estan fent formacions des del passat mes de març i continuaran fins a final de curs i al llarg del curs que ve.

Conselleria i sindicats coincideixen amb els objectius d'aquest canvi curricular i la necessitat de fer-lo per modernitzar el sistema educatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa dervers d'un any
modernitzat el sistema educatiu, o, acabar-lo d'enterrar?
Mentres domini el 'pedagogisme' aniram cada dia més per avall.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente