algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

El Parlament insta l'Estat i el Govern a impulsar la investigació de pacients amb Covid persistent

La Comissió de Salut del Parlament ha aprovat aquest dimecres una Proposició no de Llei (PNL) del PSIB que insta el Govern espanyol i el Govern a avançar en la investigació i l'impuls d'una estratègia de seguiment i tractament centrada en pacients amb efectes persistents de Covid-19.

Segons ha explicat el PSIB en nota de premsa, la proposta demana també la publicació i difusió dels resultats de les investigacions relatives al coronavirus persistent impulsades per l'Estat i la comunitat, així com incloure la malaltia persitent al Pla d'Acció d'Atenció Primària i Comunitària 2022-2023 i al Pla Estratègic d'Atenció Primària 2022-2026.

La iniciativa ha estat signada juntament amb Unides Podem i MÉS per Mallorca i ha comptat amb el suport unànime de tots els grups parlamentaris.

«Cada un dels símptomes de la Covid persistent es tracta de manera individual o multifuncional, i sembla que hi ha evidències en el fet que la vacuna contra el coronavirus té efectes positius en la remissió d'algunes d'aquestes afectacions», ha dit l'impulsor de la proposta, el diputat socialista Juli Dalmau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.