algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Convoquen un acte de suport en defensa dels joves que varen llançar confeti en una acció reivindicativa al port de Palma

Solidaritat i suport. Arran, Alerta Solidària i el casal l'Elèctrica han convocat per al pròxim dissabte 2 d'abril un acte de suport en defensa dels joves encausats per llançar confeti en una acció reivindicativa al port de Palma.

Amb el lema 'Tirar confeti surt car', la jornada se celebrarà a la Plaça Quadrado de Palma i constarà de dues activitats. Una xerrada antirepressiva a les 18.00 hores i un concert reivindicatiu a les 20.00 hores. També hi haurà sopar i barra a preus populars.

Quant a la xerrada, hi participarà Xavier Pellicer, diputat de la CUP i membre d'Alerta Solidària; així com membres del grup de suport al 'cas confeti'. També es presentarà el Fenzine Antirepressiu d'Arran.

Cronologia de cas

Els fets del 'cas confeti' es remunten al juliol de 2017, quan es realitzà una acció reivindicativa al port de Palma en la qual una vintena de joves va desplegar pancartes amb el lema 'Tourism kills Mallorca' i varen llançar confeti a les terrasses d'un restaurant.

Llavors, els encausats foren citats a declarar el febrer de 2018 al jutjat d'instrucció número 2. En el seu moment, la defensa va presentar recurs d'apel·lació a l'Audiència Provincial de Palma sol·licitant l'arxivament de la causa, ja que, entre altres motius, molts dels encausats que seran jutjats no es trobaven en el lloc dels fets i així s'ha demostrat durant la instrucció.

No obstant això, el cas ha continuat endavant i es preveu que el 13 de juny d'enguany, cinc anys després dels fets, tengui lloc el judici. Els encausats s'enfronten a una pena d'un total de 29 anys de presó per desordres públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
I hi subjeu es fet que es turisme, com sa unitat d’Espanya o sa corona, és intocable
Valoració:2menosmas
Per Pareix sortit d'una pel.lícula de por, fa mes de 2 anys
Pels jutges caducats i posats a dit per les dretes, el confeti dels catalanistes és més dolós que no les amenaces amb armes i bales dels feixistes.
I és que aquest pobre país, tan tocat per una infecció dictatorial de quaranta anys, de la que mai s'acabara de restablir completament, els franquistes encara son els que mouen els fils. I la gran quantitat de gent amb poc criteri i molta mala baba, que els segueix sense treurer-hi cap benefici, és desoladorament nombrossíssima, sobre tot a aquestes illes, que compten amb una majoria de població molt poc donada a la cultura.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente