nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Carmen Planas, reelegida per tercera vegada presidenta de la CAEB

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) ha reelegit aquest dijous Carmen Planas com a presidenta durant l'Assemblea Electoral 2022 que ha tengut lloc a l'Hotel Barceló Occidental Platja de Palma.

Planas continuarà els propers quatre anys al capdavant de la patronal que representa més de 90 associacions a les Balears amb l'objectiu primordial de «créixer fent les coses millor, amb més eficiència, a través de l'energia, la tecnologia i la innovació», segons ha recollit l'associació en una nota de premsa.

L'empresària del sector sanitari, amb el suport en la presa de possessió del vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i president de la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor, així com els principals representants d'associacions del sector a les Balears, afronta la seva tercera legislatura com a presidenta de la CAEB «en positiu».

«Els empresaris hem estirat i continuarem estirant la nostra economia, de la mà dels nostres treballadors, mirant cap al futur amb optimisme, veient sempre el tassó mig ple», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿difícil?, fa mes de 2 anys
No lo entiendes, ni lo entenderás nunca. Esta señora habla como le da realmente la gana. Ni tú ni nadie puede cortar su libertad.
Tan difícil es Deu meu.
Valoració:-7menosmas
Per Bé, perö..., fa mes de 2 anys
Aquesta senyora desenvolupa molt bé el seu càrrec , però com persona mallorquina, intel.ligent i culta que srgurament és, hauria de parlar un pic més en la nostra llengua enlloc de parlar sempre en Castellà, com si fos una forastera, enlloc de la senyora fina i de bona família mallorquina que és.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente