algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

«Medalla a Martí March, pel mèrit d’aprovar una altra llei educativa sense els i les docents»

195187

Des de sectors propers als docents de les Illes Balears, s'ha difós un «cartell commemoratiu de la primera Llei educativa balear» que ironitza amb l'ambició del Conseller d'Educació del Govern, Martí March.

El cartell es presenta com a «Ideal per penjar a sales de mestres, sales de professors, departaments, despatxos, passadissos»... Els seus autors conviden a compartir-lo «amb la teva comunitat educativa» i proposen el Hashtag '#MedallaMM': «Medalla a Martí March, pel mèrit d’aprovar una altra llei educativa sense els i les docents».

També diuen: «Pregau perquè aquest cartell vos conservi el seny i la memòria i vos protegeixi de la propaganda que lloa aquesta llei indigna».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 2 anys
PSOE i PP la ..... són. Per a això calia algú d'un partit que fos 100% d'aquí a la Conselleria d'Educació.
Valoració:3menosmas
Per menorquí, fa mes de 2 anys
Podeu deixar de fer el ridícul amb l'absurd tema del desdoblament genèric?
Valoració:6menosmas
Per SILI ARGUIMBAU CAPO, fa mes de 2 anys
Una pena molt grossa professor March. Però ja ho sabia que no era persona de treballar en equip, ni persona de consensuar amb gent de sota... , amb mestrets, mestres de no res... Com voleu que tot un Professor de Pedagogia us tengui en compte. Una pena senyor March. Una pena que no escolti més els professors... Sé que en saben molt de pedagogia i sobretot de defensar la nostra dignitat com a poble. Una pena no voler ser valent ni voler escoltar els que estan lluitant cada dia. Una pena
Valoració:15menosmas
Per Joanet, fa mes de 2 anys
Si ensenyen els alumnes a dir i escriure "els i les mestres", "els i les docents" no deuen ser gaire bons docents, almenys en llengua.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente