algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Fòrum de la Societat Civil i EAPN-Illes Balears organitzen la jornada 'Transició social i lluita contra la pobresa'

195047

Aquest dimarts 22 de febrer, l'Estudi General Lul·lià acollirà la jornada 'Transició social i lluita contra la pobresa', organitzada pel Fòrum de la Societat Civil i la Xarxa per la Inclusió Social EAPN-Illes Balears. L'objectiu d'aquesta iniciativa és parlar i debatre sobre com garantir el dret a l'habitatge i la Renda Bàsica Universal, entre d'altres.

La presentació de la jornada començarà a les 9 h, seguida de la conferència inaugural 'La lluita contra la pobresa a Europa: reptes i iniciatives', a les 9.30 h; el president de la Xarxa de lluita contra la pobresa, Carlos Susías, serà el ponent.

A les 11.30 h es farà la xerrada 'Tres lluites contra la pobresa'. Cristina Llorente, d'Arquitectes/Palma XXI, presentarà les propostes del Fòrum per a un habitatge digne. Rafel Borràs, del Col·lectiu Alternatives, farà propostes sobre la Renda Bàsica Universal. Finalment, el conseller de Presidència del Consell, Javier de Juan, exposarà diferents punts sobre com assistir a les persones majors a casa.

La jornada acabarà, a les 13 h, amb una taula rodona en la qual participaran els diferents ponents del dia. Per assistir-hi, cal inscriure's enviant un correu a info@forumsocietatcivil.org.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.