cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Els municipis de Balears ajuden La Palma amb una donació de 30.000 euros

La Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) ha donat 30.000 euros en nom de tots els municipis de les Balears, que ja s'han ingressat al Consistori de La Palma, a Canàries.

En una nota de premsa, la FELIB ha indicat aquest dimecres que es destinaran als damnificats i als desperfectes causats per l'erupció del volcà.

La donació ha estat possible gràcies a la Central de Compres, ja que la seva finalitat no és només l'estalvi dels municipis, sinó també l'energia verda i la solidaritat.

Així mateix, la FELIB ha mantengut el compte corrent obert i a disposició dels ajuntaments que vulguin continuar fent aportacions. «Som conscients del mal que pot arribar a fer un fenomen inesperat, tots hem vist patir els habitants de La Palma i volíem, i podíem, fer alguna cosa per ajudar», explica el president de la FELIB, Antoni Salas.

«Aquesta aportació econòmica és un acte solidari que faríem per qualsevol municipi en condicions similars. La societat i els ajuntaments de les Balears ja varen mostrar del que són capaços amb la torrentada de Sant Llorenç que va afectar diversos municipis del Llevant, sabem que l'ajuda sempre és benvinguda», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Contestant a Questió, fa mes de 2 anys
Supòs que,com a solidaritat entre illencs, si que ho farien.
Més d'una vegada, hi ha hagur diputats canaris, igual que valencians i catalans, que han ajudat a que sortís una llei que suposava una millora per noltros, I això passava, mentres els nostros propis representants de partits espanyolistes ens venien i traicionaven, per quedar bé ells devant dels caps del seu partit..
Tenim més per agraïr als diputats nacionalistes i regionalistes d"altres comunitats, que no a molts des nostros sucursalistes.
Qui no s'en recorda de "Ses Illes son meves? Que a sobre d'haver-nos venut a noltros, li recriminava a un diputat de Catalunya que defensava el descompte de resident, que "se ficàs en les nostres coses".
Valoració:1menosmas
Per Qüestió, fa mes de 2 anys
Els palmeros farien el mateix per a nosaltres?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente