algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Estel de Llevant arranca el projecte 'Graffiti' per impulsar la inserció laboral de les persones amb discapacitat

Estel de Llevant, juntament amb la Fundació Ferrocaib i el CEIP Sant Miquel de Son Carrió, i en col·laboració amb el Museu d'Història de Manacor i la Caixa, ha arrancat el projecte 'Graffiti' per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat per Salut mental.

Segons ha explicat l'associació aquest dimecres, la iniciativa cerca també crear un recurs didàctic i de reflexió social per nins a partir de la recuperació del patrimoni històric i la interpretació artística i cívica dels grafitis, a més de la sensibilització en matèria de salut mental.

Concretament, el projecte neix de la necessitat d'arreglar les pintades realitzades en 2018 a diversos vehicles de la col·lecció del Museu del Ferrocarril i d'aprofitar aquest repte per potenciar la inserció laboral de persones amb discapacitat.

En aquest sentit, s'incorporarà a quatre persones a les activitats que es desenvolupen per fomentar i entrenar les seves capacitats laborals i facilitar així la seva entrada en el mercat laboral.

A més, aquesta iniciativa aconsegueix també sensibilitzar sobre la importància de la Salut mental i la seva promoció, així com treballar en l'acceptació social de la diversitat, han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa mes de 2 anys
Molt bé! Això es important. Molta gent pateix problemes de salut mental i/o té discapacitats i necessiten ajuda, molta.

En canvi en lloc de xerrar de discapacitat i donar recursos, xerram de masculinitats i dotam de mea i mes revirsos per femixorrades. Vergonya!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente