muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

El Consell anuncia l'obertura de nous trams de la Ruta de Pedra en Sec

La Direcció Insular de Medi Ambient iniciarà una sèrie d'expropiacions per poder continuar amb l'obertura de nous trams de la Ruta de Pedra en Sec. Aquesta és una de les novetats compartides aquest dimecres en la reunió entre la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, i el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Fanals.

En la reunió, també s'han exposat els projectes en els quals estan treballant des del Consell i s'ha parlat de les iniciatives que posarà en marxa la Federació. «Volem seguir amb aquesta bona sintonia i col·laboració entre la Federació de Muntanyisme i el Consell de Mallorca, com és, per exemple, el conveni signat gràcies al qual els federats tenen descompte a tots els refugis de la xarxa del Consell de Mallorca», ha explicat el director insular.

Per altra banda, també s'ha parlat de la Ruta Artà- Lluc GR-222, el futur projecte de la Ruta dels Fars i la construcció de dos nous refugis: el refugi de Galatzó, que s'inaugurarà enguany, i el futur refugi de Raixa, el projecte del qual es troba en procés de redacció. La consellera ha explicat que «els camins són per a tothom. La natura i la Serra és de la gent de Mallorca i, per això, continuarem fent feina per prioritzar que la Serra sigui de totes i tots».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Johaness, fa mes de 2 anys

Al respecte és una pena que el refugi de la Coma den Vidal estigui tancat. És un lloc preciós i força desconegut de la serra.
Ànims i endavant amb aquestes iniciatives que promouen una de les activitats més maques: el senderisme.

Valoració:11menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Expropiar per a obrir camins per anar a peu per la muntanya ? Mai hauria pensat que això fos possible. Fins ara sols hem vist expropiar terrenys per fer carreteres. Benvinguda sia la iniciativa, la més sincera enhorabona a la Direcció Insular de Medi Ambient i que no sigui la darrera expropiació. Mallorca està farcida de camins públics de muntanya tancats per la inacció de la justícia, es ben hora que s’obrin tots.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente