algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
19°

Es posa en marxa un grup de substitucions ràpides per Covid a instituts i centres d'FP

La Conselleria d'Educació i Formació Professional informat aquest dimecres als centres educatius de la posada en marxa d'un sistema de substitucions ràpides per Covid, similar al que s'aplica a primària, amb professorat dels àmbits lingüístic i cientificotècnic. Aquest equip comptarà amb 2 docents a Menorca, 4 a Eivissa i 20 a Mallorca.

Aquesta borsa s'afegeix a la que ja està en marxa a primària, actualment amb 90 docents: 61 a Mallorca, 9 a Menorca, 18 a Eivissa i 2 a Formentera.

El sistema de substitucions urgents permet atendre les baixes en un termini màxim de 48 hores i ajuda a pal·liar l'impacte dels positius entre els docents dels centres educatius en la fase actual de contagis de Covid-19.

El sistema de substitucions urgents es complementa amb el sistema ordinari de substitucions i amb la reorganització dels recursos de cada centre.

Quant a l'ensenyament concertat s'ha acordat entre patronal, sindicats i Conselleria un sistema que faci més àgil les substitucions de les baixes Covid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.