algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Melicotó estrena botiga i hi presenta l'espectacle 'Som d'Arrels'

191881

Melicotó anuncia la quarta entrega del seu tradicional anunci nadalenc amb segell de mallorquinitat. Amb motiu de l'obertura de la seva nova botiga al Carrer Blanquerna de Palma, l'empresa, enguany, deixa el format audiovisual i es passa al terreny de l'espectacle. Així, aquest divendres, 10 de desembre, oferirà en el seu local una mostra oberta de l'espectacle 'Som d'Arrels'.

La proposta, inspirada en la posada en escena del curtmetratge del 2020 (de títol homònim), seguint la tradició, la signarà el dramaturg, actor i director Pau Pascual. Pascual, acompanyat de la ballarina Marga Salas, la flabiolera Maria Adrover i el productor musical Jaume Gelabert, parla del projecte com «un tast de l'univers que volem crear amb l'espectacle complet, a partir de l'experimentació la recerca sensorial sonora i l'intercanvi de sinergies de la dansa, la música i la paraula». La companyia assegura que «no deixarà indiferent i remourà qualque cosa a l'espectador. Tenim ganes de continuar explorant allò que tastàrem l'any passat».

Amb un aforament molt reduit, es farà un total de dues passades de la mostra (que té una durada de 15 minuts). Serà el 10 de desembre a partir de les 21 h i es poden reservar les entrades a l'adreça somdarrels@gmail.com o a la nova botiga de Melicotó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.