algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Formentera posa en marxa una enquesta ciutadana per a elaborar un «diagnòstic de la realitat LGTBI» de l'illa

191869

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat, ha posat en marxa una enquesta ciutadana que ajudarà en «l'elaboració del diagnòstic de la realitat que es troba el col·lectiu LGTBI» a l'illa. L'enquesta forma part dels instruments de recerca que estan desplegant-se per a elaborar el Pla d'Igualtat LGTBI. La presidenta i consellera d'Igualtat, Ana Juan, ha animat la ciutadania de Formentera «a participar en l'enquesta i ajudar perquè es pugui elaborar el Pla de forma realista». S'accedeix al formulari mitjançant aquest enllaç.

El passat mes d'octubre es va constituir un grup motor ciutadà per a col·laborar en el diagnòstic participatiu i conèixer la realitat del col·lectiu LGTBI en el context local, i així proposar diferents mesures, accions i polítiques adaptades en aquesta realitat. La redacció del Pla s'ha encarregat a una consultora de l'Associació Interferències.

L'elaboració d'aquest pla requereix la implicació de diversos agents i administracions, xarxa associativa i ciutadania en general que, d'una manera o d'altra, participen en àmbits clau des d'on establir les condicions necessàries per a garantir la igualtat real i efectiva en l'exercici de drets de les persones LGTBI, mitjançant la prevenció, correcció i eliminació de tota discriminació en l'àmbit públic i privat.

Tothom, bé sigui del col·lectiu o no, pot participar del grup motor per a col·laborar en l'elaboració del Pla, i pot enviar un correu electrònic a igualtat@conselldeformentera.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.