algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El GOB prepara un recurs contra la llicència tramitada per l'Ajuntament d'Alaior per agrupar les parcel·les dels hotels de Son Bou

191565

El GOB ha anunciat aquest dijous que està preparant un recurs contra la llicència tramitada de manera urgent per part de l'Ajuntament d'Alaior per segregar i agrupar parcel·les dels hotels de Son Bou, tot i comptar amb un informe jurídic desfavorable.

Els ecologistes han recordat que el 29 de març passat sol·licitaren consultar aquest expedient i, com no varen rebre cap resposta del Consistori, reiteraren la seva sol·licitud el 17 de maig. Finalment, la resposta municipal va ser denegar l'accés a la documentació.

«Ara s'ha sabut que el dia 7 d'abril l'equip de govern decidí tramitar de manera urgent la petició de llicència presentada per la promotora per segregar i agrupar parcel·les tot i tenir l'informe en contra», han indicat des de l'entitat a través d'un comunicat.

En aquesta línia, des del GOB han recordat que, segons la Llei, es podrà acordar la tramitació d'urgència quan hi hagi motius d'interès públic que ho aconsellin. «Serà interessant saber quins arguments esgrimeix l'Ajuntament per atorgar aquest sistema de tramitació especial, que redueix a la meitat els terminis establerts pel procediment ordinari», han manifestat.

Els ecologistes es demanen quin interès públic té facilitar un moviment de parcel·les que va orientat a intentar legalitzar dos hotels, «que representen un dels majors impactes paisatgístics de Menorca i que funcionen durant l'estiu i en règim de tot inclòs». «Queda clar que la voluntat política és la que està dirigint aquesta tramitació, sobre la qual s'està intentant aplicar un règim d'obscuritat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.