algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

#25N: el Moviment Feminista de Mallorca tornarà al carrer per a combatre les violències masclistes

La lluita no s'atura. El Moviment Feminista de Mallorca tornarà al carrer en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional contra les violències cap a les dones.

En concret, s'han organitzat dues manifestacions. La primera serà dia 19 a les 21 hores a la plaça París de Palma. Es tracta d'una manifestació nocturna amb el lema 'La nit és nostra'. Aquesta manifestació és no mixta.

La segona mobilització serà el dia 25 de novembre a les 19 hores a la plaça del Mercat de Palma amb el lema 'Contra les violències masclistes'. Esperen que aquesta mobilització sigui multitudinària.

Amb aquestes marxes el Moviment Feminista de Mallorca vol mostrar el seu rebuig i la seva indignació davant «la violència masclista que patim les dones pel fet de ser-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lola, fa mes de 2 anys

El personal docent de les illes seguim esperant responsabilitats pel cas d'assetjament a una professora de l'IES Madina Mayurqa per part d'un company i la negligència de Conselleria d'Educació que ni tan sols va posar un protocol en marxa. Res a dir? Seguim callant? Cap responsabilitat?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente