algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.86°
11°

Anul·len la sanció del Consell a un bomber al qual no donava feina

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha anul·lat la sanció a un bomber que «no va anar a treballar» durant set dies. Tal com ha pogut saber el dBalears, el bomber va acudir al seu lloc de feina habitual, Palma, però el Consell el cercava a Felanitx.

El treballador, des del primer moment va reconèixer que no es va presentar on el cercaven, però manté que sí va acudir a treballar. Les absències del bomber, tal com recull la sentència, «en cap moment foren amb voluntat de faltar al seu lloc de feina». Per aquest motiu, els jutge ha anul·lat qualsevol resolució administrativa impugnada.

De la sentència, es pot extreure que l’administració va incórrer en una falta greu. El Consell no va donar feina al treballador, en conseqüència, el bomber va entrar en una «situació d’estrès postreumàtic i ansietat que derivà en un trastorn ansiós depressiu».

El bomber ha assegurat que en cap moment va tenir «la intenció de faltar però es trobava en una situació d’ansietat i desprotecció per la falta d’interès de l’administració».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rafael Regajo, fa mes de 2 anys

La administración suele hacer muchas irregularidades r ilegalidades, vaya manera de dar ejemplo.
Imagina que les cambiase las vacaciones por dinero a unos mandos o dejase hacer 900 horas extras en vez de 80 como máximo como marca la ley. O que pagase a mitad las horas porque los sindicatos firman ilegalmente algo.
Pues así todo......
O incumpliese la ley de PRL en un servicio de emergencias ??

Valoració:4menosmas
Per Jaume I, fa mes de 2 anys

la adminsitració pública,no sol esser una bona empresa,per aixó n,hi ha tants que hi están llogats.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente