algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Només els contactes més propers faran quarantena si hi ha un positiu a les aules de Primària

188967

El nou curs escolar ha suposat algunes modificacions en el funcionament dels grups dels centres educatius d’Infantil i Primària. A diferència del curs passat, l’alumnat es pot moure i interactuar dins el seu grup, mentre que en el curs passat aquesta interacció estava prohibida i els alumnes havien de quedar als seus llocs a l’aula.

Després dels primers quinze dies de curs s’ha detectat la necessitat de millorar el procés de determinació de les quarantenes tenint en compte la interacció, l’ús de les màscares i la no vacunació de l’alumnat d’aquests nivells educatius.

Així, des de les conselleries de Salut i Educació s’ha establert que a Educació Primària només faran quarantena durant 10 dies els contactes més propers i els que no hagin fet un ús correcte de la màscara. Paral·lelament es farà una prova PCR a tot el grup dins les primeres 48 hores i, si surt algun altre positiu, es decretaria quarantena per a tot el grup.

En el cas de grups d’Educació Infantil i Educació Especial, quan es detecti un positiu farà quarantena tot el grup durant 10 dies ja que l’alumnat no du màscara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.