algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

Posada en marxa del Museu del Mar i la Pesca d'Eivissa

El Consell de Govern ha atorgat al conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, l'autorització prèvia per concedir una subvenció directa a favor del Consell Insular d'Eivissa per un import de 40.000 € amb la finalitat de finançar parcialment les despeses de la posada en marxa i la col·laboració en la dinamització i visualització del futur Museu de la Mar i la Pesca d'Eivissa.

El Museu de la Mar i la Pesca és un projecte d'interès públic que servirà per recollir, investigar, conservar i difondre el patrimoni marítim d'Eivissa. Per tant, es tracta, d'una banda, de recuperar patrimoni i, de l'altra, que tengui un retorn a la societat.

El projecte pretén fer valer el patrimoni moble, immoble i immaterial associat a la mar, també els valors i les característiques del medi marí, i proporcionar instruments a la societat eivissenca per a la valoració d'aquest patrimoni cultural i natural.

El Pla Estratègic del Patrimoni Cultural establí la necessitat de potenciar una xarxa d'equipaments culturals i museístics arreu del territori de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa 24 dies

Aquí hi ha una interessant exposició des projecte:
https://www.diariodeibiza.es/opinion/2021/09/28/museu-mar-volem-57753771.html

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris