algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Interceptades quatre barques amb 54 persones a bord en aigües de Cabrera i Formentera

Un total de quatre embarcacions, amb 54 persones a bord, han estat interceptades entre la matinada i el matí d'aquest dilluns en diversos punts del litoral de Cabrera i Formentera.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, a l 01.20 hores, Servei Marítim ha salvat 18 persones, tres d'elles dones, a bord d'una barca en aigües de l'arxipèlag de Cabrera en bon estat de salut. Més tard, cap a les 02.25 hores, Servei Marítim ha salvat 14 homes a bord d'una embarcació en aigües de l'arxipèlag de Cabrera també en bon estat de salut.

A més, entre les 23.50 hores d'aquest diumenge i les 04.00 hores d'aquest dilluns han estat interceptades a la platja de s'Estufador, a Formentera, un total d'11 homes. Així mateix, entre les 7.50 i les 10.00 hores d'aquest dilluns, 11 homes més han estat interceptats al Caló des Mort, també a Formentera.

Delegació del Govern espanyol ha detallat que tots els migrants han estat traslladats a terra. De la mateixa manera, ha informat que, a les 02.30 hores, s'ha aturat, a la platja de Migjorn a Formentera, dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers.

Els detenguts han estat sorpresos intentant proveir una embarcació de vuit metres d'eslora, dotada de dos motors de 250 CV i que havia estat localitzada fondejada a la platja.

Xifres del cap de setmana

Un total de 21 barques amb 322 persones a bord han estat interceptades aquest cap de setmana a les Balears, d'acord amb les dades aportades per la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.