muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
13°

Formentera Jazz Festival se celebrarà del 23 al 26 de setembre i se centrarà en la sostenibilitat de l'entorn natural

188055

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Turisme, informa que la setena edició del Formentera Jazz Festival tendrà lloc entre el 23 i el 26 de setembre i se celebrarà de manera presencial i virtual en diferents punts de l'illa.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha mostrat la seva satisfacció «per poder celebrar de nou de manera presencial el festival després que l'any passat se celebràs de manera virtual», i ha destacat una programació musical «que es desenvoluparà durant quatre jornades en diferents indrets i en connexió amb la natura».

La natura és també una característica comuna en l'extensa programació d'esdeveniments impulsats des de l'àrea de Turisme que se celebren a Formentera en les pròximes dates, com ara el Save Posidonia Project, el Formentera Fotogràfica, el Formentera Zen, la Mitja Marató o el Triatló Olímpic de Formentera.

El Formentera Jazz Festival es reafirma en el seu objectiu de connectar el públic amb la naturalesa i la màgia de l'illa a través de la música en viu, segons expliquen des de l'organització. El festival tendrà un format híbrid en el qual es combinaran actuacions presencials amb públic amb transmissions a través de connexions sonores, usant la reproducció en línia com a eina de difusió.

El festival comença el dijous 23 amb una xerrada en línia amb el biòleg marí Manu San Félix titulada 'Salvem el Nostre mediterrani' (12.00  hores) i la jornada inaugural culminarà al Blue Bar (20.30 hores) amb Malinga de Morte. Les Connexions Sonores tornen al Formentera Jazz Festival i transmetran des de diferents enclavaments màgics de l'illa, per escoltar-la i observar-la. Aquesta sèrie de connexions en línia s'inicien el divendres a les 12.00 h amb la 'Connexió sonora des des Far', al far de Cap de Barbaria.

A la part presencial, el festival trasllada el seu escenari principal al pati de sa Senieta, a Sant Francesc (21.00 hores), amb el directe de la formació local Yakari & Casa Connery. Els seguirà a les 22.30 hores la cantant Yadira Ferrer. Dissabte, a les 12.00 hores, les pantalles virtuals del festival s'obrin a la 'Connexió sonora des del mar' des de diferents platges i entorns submarins de Formentera. Al capvespre, el festival es retrobarà amb el públic de nou al pati de sa Senieta (21.00 hores) amb el violinista uruguaià Federico Nathan, i a les 22.30  hores hi actuarà el grup Valmuz.

El Formentera Jazz clausurarà el festival amb alguns dels músics participants en la jam-session, el diumenge 26 a les 20.30 hores al Chezz Gerdi.

Tots els continguts són gratuïts, però per a tots els espais és imprescindible reservar seient, ateses les limitacions d'aforament vigents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.