muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

CCOO denuncia que Trablisa «no respecta la igualtat entre homes i dones»

La secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) a Trablisa ha denunciat l'empresa davant la Inspecció de Treball i Seguretat Social de les Balears «per no tenir un Pla d'Igualtat estatal com marca la Llei».

En un comunicat de premsa, el sindicat ha explicat que ho ha hagut de denunciar novament «després que la direcció de l'empresa es comprometés verbalment que realitzaria immediatament una reunió per a constituir el comitè negociador del Pla d'Igualtat».

La secció sindical de CCOO assenyala que ha comunicat aquesta qüestió a Inspecció de Treball perquè prengui mesures sancionadores «per falta molt greu» en considerar que aquesta empresa «no respecta la igualtat entre homes i dones».

Des del sindicat han qüestionat que una empresa que actualment té una plantilla d'uns 7.000 treballadors «no tengui un Pla d'Igualtat, presentant-se a concursos públics de les administracions de tot Espanya». «Sol·licitam que Inspecció de Treball de les Balears prengui mesures sancionadores immediatament», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.