algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Federació Empresarial de Restauració: «És incongruent que obliguin a incorporar tot el personal amb limitacions d'aforament i horari»

La Federació Empresarial de Restauració de les Balears (Ferib) ha considerat que, si els ERTO no continuen més enllà de setembre, seria la «mort definitiva de tots els bars i restaurants de zones poc turístiques, de municipis de la Part Forana o dels polígons industrials» de les Illes.

Segons ha explicat la Federació aquest dilluns, el seu president, Alfonso Robledo, ha manifestat la «gran preocupació i descontentament» del sector si finalment aquestes ajudes no s'allarguen després de setembre.

En aquest sentit, Robledo ha recordat que hi ha molts bars que «pràcticament no han treballat a l'estiu», precisament perquè la seva activitat està més dirigida als mesos d'hivern. «Si els deixen sense ajudes, no podran sobreviure de cap de les maneres», ha afegit.

Ajornar els ERTO fins a desembre

Per tot això, des de Ferib han demanat a l'administració que mantingui els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació fins al mes de desembre, com a mínim.

«Mentre hi hagi restriccions hauria d'haver-hi ERTO», ha afegit Robledo, assegurant que no allargar-los «no té cap lògica», perquè «és incongruent que obliguin a incorporar a tot el personal amb limitacions d'aforament i horari».

D'altra banda, des de Ferib han manifestat el seu suport «al cent per cent» perquè els fixos discontinus obtinguin l'atur, però «cal no oblidar que, en restauració, la major part del personal és fix».

«Per això, és summament necessari que els ERTO s'allarguin més enllà del mes de setembre», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

Qui controla els fraus als ERTO?
Perquè se sap que n´hi ha moooolt!

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Els ERTO aquests els pagaran els nostres fills i néts, ja basta, aquí no tenim el perquè ser la vaca per munyir de mitja Península i de mig planeta que vol fer feina en aquestes Illes, que es reinventin com s'ha de fer en aquests casos.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente